8 Weekse Borstcrawlcursus

Voorbeeld

In het Sloterpark start er iedere 4 tot 8 weken een nieuwe borstcrawlcursus. Deze bijzondere cursus wordt al meer dan 5 jaar verzorgd door voormalige Olympische Topzwemmers van Personal Swimming.
Tijdens de borstcrawlcursus leer je in slechts 8 weken alles over de juiste techniek van de borstcrawl. Technieken en methodes uit het hedendaagse topzwemmen worden bij Personal Swimming toegepast om van jou een betere zwemmer te maken.
Elke week volg je een les van 60 minuten waarin alle facetten van de borstcrawltechniek worden uitgelegd, gedemonstreerd en geoefend door middel van verschillende oefeningen. Zo wordt er gewerkt aan de ligging in het water, de beenslag, de ademhaling en de armtechniek. Maar ook aan bijvoorbeeld de timing van het armritme, de glij- en de
uitduwfase.

Voor wie
De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Deelnemers dienen minimaal 1 baan (25 meter) non-stop borstcrawl te kunnen zwemmen. Lukt dit nog niet? Dan zijn de privé lessen van Personal Swimming misschien iets voor jou.
Ook de geoefende borstcrawl zwemmer blijkt veel aan de cursus te hebben. Je leert namelijk stap voor stap alles over de borstcrawltechniek. We zien vaak bij de betere borstcrawlzwemmer een verkeerd aangeleerde techniek, waardoor ondanks veel trainen geen vooruitgang meer wordt geboekt. Door alle specifieke onderdelen van de techniek opnieuw te doorlopen wordt veel progressie geboekt.

Inschrijven
www.personalswimming.nl/borstcrawlcursus

Details
• Dinsdag 18.15 – 19.15 of 19.15 – 20.15 of 20.15 – 21.15
• Woensdag 07.15 – 08.15
• Start data: 31 oktober en 9 januari
• 8-weken lang, 1 training per week, voor: €134,95
• Voor beginnende en ervaren borstcrawl zwemmers
• Wekelijks een email met techniek oefeningen en zwemprogramma’s
• Maximaal 16 deelnemers