In het eetcafé van De Waterhoorn kun je voor of na het zwemmen gezellig zitten met een hapje en een drankje, met uitzicht op het recreatiebad. Het café is bereikbaar vanuit het zwembad zelf én vanuit de hal, zodat je kunt kiezen of je jezelf eerst wil aankleden voordat je een kop koffie komt drinken of dat je meteen na het zwemmen wat komt drinken.

Je kunt genieten van een ruime keuze op onze menukaart. Naast de traditionele snacks, patat, broodjes en frisdranken hebben wij ook luxe broodjes met warm of koud beleg, diverse maaltijdsalades, soepen en borrelgarnituur. Probeer bijvoorbeeld eens onze geitenkaas maaltijdsalade of club sandwich.

Maandag 09:00 - 22:30*
Dinsdag 09:00 - 22:30*
Woensdag 09:00 - 22:30*
Donderdag 09:00 - 22:30*
Vrijdag 09:00 - 22:30*
Zaterdag 08:00 - 17:30**
Zondag 10:00 - 17:30**
* Keuken geopend van 12.00 tot 21.30 uur
** Keuken geopend van 11.30 tot 16.30 uur

Horeca Waterhoorn
Horeca Waterhoorn
Horeca Waterhoorn
Horeca Waterhoorn
Zwembad Waterhoorn

VERENIGINGEN ZWEMBAD

Voorbeeld

Frensch Highland Residence Diving
Bij FHR kunt u terecht voor PADI duikopleidingen vanaf 8 jaar, voor snorkel en zwemles voor iedereen en priveles op aanvraag. Ook kunt u naar FHR voor duik- en snorkelmateriaal en het vullen van uw perslucht. FHR is gespecialiseerd in speciaal zwem-onderwijs voor kinderen met een lichamelijke beperking, ontwikkelings-, leer- of gedragsstoornis.
Voor meer informatie kun je contact op nemen met:
Viktoria Hoogland
06-15864481
info@fhrdiving.nl
www.fhrdiving.nl

Duikcentrum Active Diving Mola Mola
Active Diving Mola Mola biedt je tal van opleidingen zowel op beginnersniveau als gevorderdenniveau. Tevens kun je je kennis uitbreiden met diverse specialiteiten. Ook kinderen met een aan autisme verwante stoornis kunnen bij ons terecht. Daarnaast organiseert de duikvereniging niet alleen natte activiteiten, maar voor zowel de duiker als de niet duikende partner en kinderen ook droge activiteiten.
Voor meer informatie kun je contact op nemen met:
Mola Mola 06-20837003/0229-203368
info@duikcentrum-activediving.nl
www.duikcentrumm-activediving.nl

Atlantíc Duikcentrum
Het Atlantic Padi 5* duikcentrum verzorgt snorkelen duikopleidingen van beginner tot instructeur voor kinderen en volwassenen. Naast de vereniging met een eigen clubruimte en 2 leslokalen, hebben wij ook een grote winkel waar je terecht kunt voor de aanschaf van je snorkel- en duikmaterialen, onderhoud en reparaties.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Atlantic Duikcentrum
0229-274306
info@atlanticduikcentrum.nI
www.atlanticduikcentrum.nI

OnderWatersportVereniging Nekton
Duiken bij OnderWatersportVereniging Nekton is leerzaam, sportief, veelzijdig en vooral gezellig! Wordt je onze nieuwe buddy? Nekton is een duikvereniging die voor zijn leden o.a. sportduik- en brevetopleidingen verzorgt. Ook zijn er vele duikspecialities zoals b.v. wrakduiken, driftduiken, ijsduíken en ondenruaterbiologie waar u bij OWV Nekon opleidingen in kunt volgen. Daarnaast is Nekton vooral een (h)echte vereniging.
Voor meer informatie kun je contact op nemen met:
Menno Nieuwhof
06-12302545
info@owvnekton.nl
www.ownekton.nl

Zwemvereniging Hoorn
Zwemvereniging Hoorn is in West-Friesland de place to be voor recreatie-, wedstrijdzwemmers en waterpoloërs. Ben je een echte teamplayer? Kom dan eens een kijkje nemen bij de Waterpolotraining van Zwemvereniging Hoorn. Je bent altijd welkom bij één van onze trainingen, waar je natuurlijk meteen zelf aan mee kunt doen.
ZVH is aangesloten bij de KNZB en iedereen die in het bezit is van zwemdiploma B kan lid worden.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Hendrik Dragt
06-83594773
info@zvhoorn.nl
www.zvhoorn.nl

Triatlon Vereniging Hollandia
Triatlon is een combinatiesport bestaande uit zwemmen, hardlopen en fietsen. Bij Hollandia kun je de eerste maand gratis met alle trainingen mee trainen. Hierdoor kun je optimaal kennis maken met de triatlon sport en de vereniging. Hollandia is meer dan alleen trainen: er zijn ook regelmatig trainingsweekenden, wedstrijden en feestavonden. ln de winter traint Hollandia in De Waterhoorn, in de zomer in De Wijzend.
Voor meer informatie kun je contact op nemen met:
Remco Geltink
06-25496674
remco.geltink@quicknet.nl
www.triatlonhollandia.nl

MonoVinzz Vinzwemmen
Doe mee met de snelste zwemsport die er is: vinzwemmen. Je zwemt dan met behulp van de Monovin, een zwemflipper waar beide voeten in gaan, waardoor je zwemt zoals een dolfijn. Elke vrijdagavond om negen uur kun je meetrainen als recreant of wedstrijdzwemmer. Materiaal en uitleg stellen wij ter beschikking. De eerste training is gratis. We zijn een jonge vereniging met leden van 10 tot 55 jaar en aangesloten bij de NOB.
Voor meer informatie kun je contact op nemen met:
Milo Grosz
06-51350630
vinzwemmen@monovinzz.nl
www.monovinzz.nl

Zwemvereniging INO
Zwemvereniging INO is de recreatieve zwemvereniging van Hoorn met ruim 100 actieve leden variërend in leeftijd van 6 tot 66. Het doel ven de vereniging is het plezier in zwemmen mogelijk te maken voor iedereen. Dus zowel ervaren zwemmers als jeugdige zwemmers die net hun zwemdiploma gehaald hebben zijn welkom bij INO.
Wij doen dit door iedere week in verschillende groepen afwisselende zwemtrainingen aan te bieden. In alle groepen wordt aandacht besteed aan techniek en uithoudingsvermogen, maar bij jongere leden wordt het spelelement zeker niet vergeten.
voor meer informatie kun je opnemen met:
Anneke van Leijden
0229-261338
info@zvino.nl
www.zvino.nl

Er zijn geen vakantieroosters.