Movie Night 19 januari

Voorbeeld

Op vrijdagavond 19 januari organiseert zwembad Groenoord tijdens de wekelijkse Blitzkids avond een Movie Night. Dit voor kinderen t/m 14 jaar en in het bezit van een diploma. Op deze avond zal er in het recreatiebad een groot scherm geplaats worden waarop we vanuit het water kunnen kijken naar de film. Er is gekozen voor de film Angry Birds

In het water zullen diverse drijfmiddelen liggen maar het is verstandiger wanneer je zelf ook iets van een luchtbed of ander materiaal mee neemt. Er zal een pomp aanwezig zijn om alles op te kunnen blazen.

De zwemzaal gaat open om 18:45 uur en de film zal beginnen rond 19:15 – 19:30 uur. Als de film is afgelopen kan er nog tot 21:30 uur gezwommen worden. Tussendoor krijgen de aanwezigen popcorn.

Voorverkoop: Ons advies is om kaarten aan te schaffen in de voorverkoop. Om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is om te film te bekijken hebben we besloten niet meer dan 200 kaarten in de verkoop te doen. De voorverkoopprijs is € 4,60 (inclusief popcorn). Aan de deur op de avond zal de kosten voor een entreekaartje € 5,20 bedragen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de receptie van zwembad Groenoord. Dit kan telefonisch op nummer 010 - 4719327 of per mail groenoord-receptie@optisport.nl