Brasserie Soeverein

Horeca Brasserie De Kantine

Een drankje, een gezonde of snelle snack of heerlijke uitgebreide maaltijd!

Bekijk hier onze menukaart.

Bij onze kindvriendelijke brasserie De Kantine kan je terecht voor een drankje, een gezonde of snelle snack of heerlijke uitgebreide maaltijd! Doordat we vlak naast het wandelgebied De Sahara gelegen zijn, vormen we ook de perfecte uitvalsbasis voor een mooie natuurwandeling of een fietstocht naar 'fietsen door de bomen'. Als erkend Bosland Gastheer maken we deel uit van een netwerk van ondernemers die bezoekers en gasten kwalitatief informeren over Bosland; het grootste avonturenbos van Vlaanderen. Wens je meer informatie over al wat er te beleven valt? We staan je graag te woord!

In de zomer kan je van op ons ruim terras van de prachtige omgeving genieten terwijl de kinderen kunnen spelen in ons verkoelend en fancy spraypark of de naastgelegen speeltuin. Slecht weer? Geen probleem! Binnen hebben wij voldoende gezellige zitgelegenheid en zorgt ons indoor speelelement voor eindeloos veel speelplezier voor jouw kinderen.

Ook voor groepen hebben we een uitgebreid en uniek aanbod. Zo kan je bij ons terecht voor een groepsontbijt, -lunch of -diner, zowel in buffetvorm als à la carte. Daarnaast verzorgen we met plezier jouw verjaardagsfeest, groepsuitstap, verenigingsavond of bedrijfsevent en dit indien gewenst zelf met een blik achter de schermen bij het zwembad en technische ruimtes. Is jouw kind jarig? Maak dan gebruik van onze kinderfeestjes in combinatie met zwemmen.

Voor bedrijven zijn er mogelijkheden tot huren van een vergaderruimte (10 personen) en vormen we de ideale locatie voor een afterwork apero moment met jouw collega's. Vergaderen combineren met een tennisinitiatie, blik achter de schermen van en zwembad of gewoon een lekkere wandeling? Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden!

 

Horeca Brasserie De Kantine

  • Spraypark en speeltuin
  • Ruim terras
  • Veilige fietsenstalling

Kies een locatie

Kies een Optisport locatie en bekijk de daarbij behorende prijzen en beschikbaarheid.

Rooster & openingstijden

Adres en contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Wil je meer weten over deze locatie?
Bekijk de locatiepagina

Telefoonnummer 011-140 483

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.