Zed & Sop Zwemles

In het kort

  • Meer dan zwemmen
  • Tof beloningssysteem
  • Individuele aandacht
  • Unieke beleving

Op Onderwateravontuur met Zed & Sop

Zwemmen is leuk, maar leren zwemmen bij Optisport is nóg leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemles. Alle avonturen staan beschreven in het paspoort dat de zwemleskinderen krijgen bij de start van het zwemlestraject, samen met de prachtige schatkist. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Rode Reuze Robijn. Lees hier meer over de avonturen van Zed & Sop en hun vriendjes.

Vanaf inschrijving zwemmen kinderen gratis bij alle Optisport locaties*

Zwemles van kwalitatief hoog niveau

Wij geloven erin dat de zwemles het meest effectief is wanneer kinderen plezier hebben en zich veilig voelen. Als Optisport streven wij naar de leukste en beste zwemles. Onze standaarden zijn hoog als het gaat om de eisen waar kinderen aan moeten voldoen alvorens zij een diploma krijgen. Op die manier leggen wij een basis voor een leven lang zwemveilig plezier in het water.

Al onze zweminstructeurs zijn opgeleid en hebben ten minste het diploma ‘Instructeur Zwem ABC’ (minimaal MBO3). Daarnaast worden zij continu bijgeschoold door middel van cursussen en trainingen via onze eigen Optisport Academy.

Verder bereiken we dit door:

  • Een belevingswereld te creëren voor de kinderen door middel van een uniek zwemlesconcept dat zorgt voor extra motivatie en plezier.
  • Uit te gaan van zelfredzaamheid: Veel werken, is veel ervaren, en veel leren.
  • Les te geven op individueel niveau met persoonlijke aandacht voor ieder kind. Ieder kind is anders en vereist een andere aanpak.
  • Duidelijke en transparante communicatie te bieden over (de voortgang van) de zwemles.
  • Altijd kritisch te blijven en op zoek te zijn naar effectiever, zinvoller en nog aantrekkelijker zwemonderwijs.

*mits begeleid door een meezwemmende en betalende volwassene.

Kinderen zwemmen zelfstandig met hun plankje en kijken trots in de camera, tijdens de Zed & Sop zwemles bij Optisport. Een instructeur helpt een kindje met een zwemvest aan om in het water te komen tijdens de Zed & Sop Zwemles bij Optisport.