Afbeelding Optisport Recreatiecentrum Den Asseldonk

Den Asseldonk

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

Den Asseldonk is een centrum waarin activiteiten plaatsvinden op het gebied van sport, horeca en cultuur. Onder één dak bevinden zich een sporthal, fitnesscentrum, sauna, horeca met feestzaal en een groot aantal zalen met legio mogelijkheden.
 

Sporthal
Onze sporthal heeft een afmeting van 42x28 meter, kan worden opgedeeld in drie zalen en is geschikt voor verschillende sporten. De hal is te verdelen in één voetbalveld, één basketbalveld, één handbalveld, één korfbalveld, drie volleybalvelden en drie badmintonvelden. Er is een tribune aanwezig met ongeveer 350 tribuneplaatsen. 

Evenementen en vergaderen
Voor grote evenementen hebben wij een feestzaal van 25x15 meter met een ruime foyer die ruimte bied aan zowel kleine als grote groepen. Daarnaast hebben wij een aantal kleine vergaderzalen die beschikbaar zijn voor o.a. vergaderingen en jubileumfeestjes. Deze zalen zijn geschikt voor maximaal 70 personen. 

Sauna
De aanwezige sauna wordt veel gebruikt door mensen na een fitnesstraining.  Er zijn diverse mogelijkheden zoals gezamenlijk gebruik, speciaal voor dames of speciaal op reservering.

Fitness
In ons pand bevindt zich ook de Optisport Health Club. Hier kun je terecht om te fitnessen (cardio en kracht) of om deel te nemen aan groepslessen. Met een fitnessabonnement maak je ook gebruik van de faciliteiten in onze zwembaden in Boxmeer en Gennep. 

Horeca
Wij beschikken over een ruime bar in onze foyer en we hebben een bar in de evenementenzaal. In onze horeca kun je terecht voor een hapje en een drankje.

  • Diverse sporten
  • Evenementenzaal
  • Sauna
  • Gezellige horeca
  • Voldoende parkeerplaatsen
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Rooster & openingstijden

Adres en contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

0485-342842 asseldonk@Optisport.nl

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

Social media en apps

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie. Volg ons op de socials en download de app.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.