Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Over de locatie

Den Asseldonk is een centrum waarin activiteiten plaatsvinden op het gebied van sport, horeca en cultuur. Onder één dak bevinden zich een sporthal, fitnesscentrum, sauna, horeca met feestzaal en een groot aantal zalen met legio mogelijkheden.
 

Sporthal
Onze sporthal heeft een afmeting van 42x28 meter, kan worden opgedeeld in drie zalen en is geschikt voor verschillende sporten. De hal is te verdelen in één voetbalveld, één basketbalveld, één handbalveld, één korfbalveld, drie volleybalvelden en drie badmintonvelden. Er is een tribune aanwezig met ongeveer 350 tribuneplaatsen. 

Evenementen en vergaderen
Voor grote evenementen hebben wij een feestzaal van 25x15 meter met een ruime foyer die ruimte bied aan zowel kleine als grote groepen. Daarnaast hebben wij een aantal kleine vergaderzalen die beschikbaar zijn voor o.a. vergaderingen en jubileumfeestjes. Deze zalen zijn geschikt voor maximaal 70 personen. 

Sauna
De aanwezige sauna wordt veel gebruikt door mensen na een fitnesstraining.  Er zijn diverse mogelijkheden zoals gezamenlijk gebruik, speciaal voor dames of speciaal op reservering.

Fitness
In ons pand bevindt zich ook de Optisport Health Club, klik hier om naar de website te gaan. Hier kun je terecht om te fitnessen (cardio en kracht) of om deel te nemen aan groepslessen. Met een fitnessabonnement maak je ook gebruik van de faciliteiten in het zwembad in Boxmeer.

Horeca
Wij beschikken over een ruime bar in onze foyer en we hebben een bar in de evenementenzaal. In onze horeca kun je terecht voor een hapje en een drankje.

  • Diverse sporten
  • Evenementenzaal
  • Sauna
  • Gezellige horeca
  • Voldoende parkeerplaatsen
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

Den Asseldonk

Den Asseldonk 2, 5854 CC Bergen

Open in Google maps

Telefoonnummer 0485-342842

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport