Het avontuur wacht!

Voorbeeld

Stel je voor dat er een plek is, een plek waar je avontuur na avontuur kunt beleven.
Een plek om te rennen, te racen, te spelen en lekker gek te doen! Een plek voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes om samen plezier te hebben. Een plek die er is voor alle kinderen: groot, klein, dik , dun, meisjes en jongens. Deze plek is er nu! Welkom bij Avontura!

Laat je door Okke en Pi meevoeren in grote en kleine avonturen, want met Okke en Pi is er altijd wel wat te doen in Avontura. Samen met hen kun je genieten van de mooiste speeltoestellen en de spannendste spelletjes en dat allemaal bij jou in de buurt! Okke en Pi zijn je speciale avonturenmaatjes die met jou, je vriendjes en vriendinnetjes gaan zorgen voor een onvergetelijke dag!

En de papa’s en de mama’s? Daar hebben wij een speciaal plekje voor! Die worden lekker verwend in het Avonturacafé tussen alle speeltoestellen in. Zo kun je lekker spelen en kattekwaad uithalen zonder je papa en mama. En als je jouw papa of mama zoekt dan zijn ze toch altijd dichtbij. Op die manier kunnen papa en mama ook genieten van jouw avonturen want er is geen plek veiliger voor kinderen als Avontura.

Dus neem je vriendjes en vriendinnetjes, broertjes en zusjes mee en kom naar Avontura!