Hele dagen speelplezier in het grootste indoor speelparadijs bij Avontura in Dronten

Waar je ook kijkt, bij Avontura Dronten zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag heel veel speelplezier! Klauter naar boven op de klimvulkaan voor een mooi uitzicht over het hele speelparadijs! Even iets anders doen? Speel één van de leuke interactieve games.

Spelen met Okke, Pi en je vriendjes!

Bij Avontura is het anders dan anders. Hier ben je aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Dronten, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Okke en Pi staan te wachten om met jou en je vriendjes te spelen en samen op avontuur te gaan. Want hier beleef je de leukste avonturen! Dat komt omdat er héél veel te doen is, wat je ook leuk vindt.

  • Een sportplein waar je kunt voetballen of basketballen
  • Een klauterplein waar je een enorm bouwwerk kunt beklimmen
  • Extra hoge trampolines
  • Ballenkannonnen op het ballenplein
  • Speelcaravans waar je in mag spelen

Loungen, lekkere koffie en gratis wifi voor de ouders

En dan heb je nog niet eens het raceparcours gezien of het bouwplein. Begint het al te kriebelen? Wacht dan niet langer en kom snel een kijkje nemen! Ouders en grootouders mogen natuurlijk mee, zij kunnen gratis naar binnen en op het grote horecaterras is genoeg plek. Hier staan picknicktafels en (lounge)banken en er is lekkere koffie en gratis wifi. Lekker relaxen, terwijl de kinderen ongestoord spelen.

Naast het bouwen van de grootste speelparadijzen, verhuren wij ook multifunctionele ruimten voor onder andere vergaderingen, trainingen en bedrijfsfeesten in Dronten. Benieuwd? Lees snel over de mogelijkheden!

Bekijk onze locatie video

Speelparadijs Avontura Dronten
Speelparadijs Avontura Dronten
Speelparadijs Avontura Dronten
Horeca Avontura Dronten
Afbeelding Avontura Dronten

KINDERFEESTJES AVONTURA

Voorbeeld

Vier de leukste kinderfeestjes bij Avontura! Er zijn verschillende pakketten. Kies je pakket en reserveer direct met het online reserveringsformulier.

Afbeelding_kinderfeestje_avonturaAfbeelding_kinderfeestje_avonturaAfbeelding_kinderfeestje_avontura

Extra opties

Breid je feestje uit met onderstaande extra opties. 

Cake versieren: €1,70 per kind
Eigen taart meenemen: € 5,- 
Kinderchampagne: € 5,50 per fles
 

print-icon

KINDERFEESTJES AVONTURA

kinderfeestje Okke
€ 10,00
per persoon
kinderfeestje Pi
€ 12,00
per persoon (inclusief snack bij friet)
kinderfeestje Avontura
€ 14,00
per persoon (inclusief snack bij de friet + cadeau)
kinderfeestjes Bowlen met Okke
€ 14,00

Reserveer nu een fles Kinderchampagne bij je feestje: uit een fles haal je 6 tot 8 glaasjes. De kosten zijn € 5,50 per fles inclusief plastic glaasjes en feestrietjes. Geef hieronder het aantal flessen aan.

Na het invullen van bovenstaand formulier ontvang je binnen 3 dagen een bevestiging van ons. Het feestje is pas gereserveerd als je de bevestigingsmail hebt ontvangen. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan graag contact met ons op. (Let op: controleer ook de spam/ongewenste mailbox)