Waar je ook kijkt, bij Avontura  Oud Beijerland zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag heel veel speelplezier! Klauter naar boven op de klimvulkaan voor een mooi uitzicht over het hele speelparadijs! Even iets anders doen? Leef je uit op één van de trampolines.

 

Speelparadijs

Bij Avontura is het anders dan anders. Hier ben je aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Oud Beijerland, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Okke en Pi staan te wachten om met jou en je vriendjes te spelen en samen op avontuur te gaan. Want hier beleef je de leukste avonturen! Dat komt omdat er héél veel te doen is, wat je ook leuk vindt.

 

Zo is er bij Avontura:

 • Een sportplein waar je kunt voetballen
 • Een klauterplein waar je een enorm bouwwerk kunt beklimmen
 • Extra hoge trampolines
 • Een Klimvulkaan om in te klimmen

 

Kom lekker relaxen met gratis wifi

Begint het al te kriebelen? Wacht dan niet langer en kom snel een kijkje nemen! Ouders en grootouders mogen natuurlijk mee, zij kunnen gratis naar binnen en op het grote horecaterras is genoeg plek. Hier staan picknicktafels en (lounge)banken en er is lekkere koffie en gratis wifi. Lekker relaxen, terwijl de kinderen ongestoord spelen.

AVONTURA AFHUREN

Voorbeeld

Indoor speeltuin huren?

Dat kan! Bij ons kun je de gehele speelhal van Avontura Oud-Beijerland buiten openingstijden afhuren voor bijvoorbeeld je eigen familiefeest, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest. Vooral voor gezelschappen waarbij veel kinderen aanwezig zullen zijn is een indoor speeltuin de ideale plek. Terwijl de volwassenen op ons ruime, maar gezellige, horecaplein vertoeven kunnen de kinderen naar lieve lust ravotten in de speeltoestellen. Indien gewenst zou onze mascotte Okke ook nog langs kunnen komen.

Wat kan Avontura Oud-Beijerland jou bieden?

 • Ruim 2.500m2 aan speelplezier
 • Een grote overzichtelijke speelhal
 • Toestellen voor kinderen van 1 t/m 12 jaar
 • Gratis Wifi voor alle gasten
 • Toiletten, verschoonruimte en mindervaliden toilet
 • Minimaal 2 personeelsleden van Avontura
 • Een bezoek van mascotte Okke
 • De bar en keuken kunnen geopend worden

Wanneer is de hal beschikbaar?

De speeltuin kan afgehuurd worden buiten onze gewone openingstijden om. Dit is iedere dag in de avonduren van 19:00 tot 00:00. Tussen 18:00 en 19:00 is het dag-team bezig met de schoonmaak . Eventueel mogen gasten dan wel alvast naar binnen, maar houd er rekening mee dat wij dan wel nog met schoonmaak bezig zijn.

Hoe zit dat met eten en drinken?

Avontura Oud-Beijerland kan voorzien in vrijwel alle behoeften wat betreft eten en drinken. We beschikken over een bar en keuken. In overleg met ons keukenpersoneel kan er van alles worden geregeld. Mocht je het toch fijner vinden om zelf een buffet mee te nemen is dit ook mogelijk. 

Vragen ?

Voor vragen en of reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen op 0186-649261 of u kunt mailen naar oudbeijerland@avontura.nl