Vakantie bij Avontura

Voorbeeld

In de meivakantie worden er volop activiteiten georganiseerd bij Avontura Roosendaal. Okke kijkt ernaar uit om aan alle leuke activiteiten deel te nemen samen met jullie!

 

Dinsdag Glitterdag

Op dinsdag 23 en 30 april kan iedereen unieke glittertattoos laten zetten. Deze tijdelijke tattoos zijn een succes voor alle leeftijden. Jullie kunnen op deze dagen kiezen tussen verschillende ontwerpen en kleuren om mee te gaan shinen.

 

Woensdag Lasergamedag

Op woensdag 24 april en 1 mei kun je om 14:00 mee doen aan een lasergame potje voor maar 8 euro p.p. De battle gaat door bij een minimum aantal van 5 personen. Doe jij ook mee aan dit spannende avontuur in de vakantie?

 

Donderdag Schminkdag

Op donderdag 25 april en 2 mei kun je langs Avontura komen om je te laten schminken. Wij veranderen elk gezichtje op deze dagen in een feest.

 

Vrijdag Discodag

Op vrijdag 26 april en 3 mei kun je de allerbeste dansmoves laten zien bij de kinderdisco. Wie durft Okke uit te dagen op de dansvloer?

 

Pasen

Op 1ste en 2e paasdag gaan we samen met Okke paaseieren zoeken. Vol spanning gaan we op zoek naar alle verstopte eieren. De aanvangstijd is om 9:00 bij de ingang van Avontura Roosendaal.

 

Koningsdag

Op koningsdag hopen wij iedereen in het oranje tegen te komen. Iedereen die oranje draagt op deze dag krijgt een 2e kaartje gratis voor in de zomervakantie.