Wij zoeken versterking!

Voorbeeld

Balleland gaat sluiten en zal voor het laatst open zijn op 4 maart. In 6 weken tijd wordt er dan flink verbouwd om de speeltuin om te toveren naar Avontura Roosendaal. Op 14 april gaan wij dan voor het eerst open.

Wij zijn nog opzoek naar mensen die ons Avontura team willen komen versterken!

Wie zoeken wij?
Enthousiaste mensen die het leuk vinden om in een kinderrijke omgeving te werken. Je beschikt over een positieve en proactieve werkhouding en kan goed samenwerken met collega's. Je hebt affiniteit met horeca en hecht veel waarde aan veiligheid en hygiëne. Daarnaast vind je en beetje gek doen op je werk geen probleem en geef je graag onze gasten net dat beetje extra aandacht.

Wat zijn de werkzaamheden?
Bij ons doet iedereen alles. Dit betekent dat iedereen wel eens achter de bar staat, in de keuken, de spoelkeuken, bij de receptie of op toezicht. Met zijn allen zorgen we ook voor een schone en veilige speelzaal en bezorgen we kinderen een super leuke dag. Iedereen viert kinderfeestjes en denkt mee over leuke activiteiten en evenementen.

We zoeken met name mensen die beschikbaar zijn op woensdagen, vrijdagen en in de weekenden.

Wat vergroot jouw kansen?
Je hebt al ervaring in de horeca of recreatiebranche, en/of vindt het niet erg om tijdens rustigere periodes op een andere Optisport locatie te helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een buitenbad tijdens de zomerperiode.

Wat biedt Avontura Roosendaal jou?
Een prettige en dynamische werkomgeving met afwisselende werkzaamheden. Een leuk team van gezellige collega's. En omdat Avontura onderdeel is van Optisport maak je deel uit van een grote landelijke organisatie waarbij ook mogelijkheden zijn tot interne opleidingen. Elk jaar maken we met de locatie kans op een weekendje weg en ook gaan we ieder jaar met zijn alleen naar het jaarlijkse personeelsfeest.

Dit wil ik! Hoe kom ik in gesprek?
Spreekt het bovenstaande jou aan en zie jij jezelf al knallen bij ons op de werkvloer? Mail dan je CV met een korte motivatiebrief naar suzannevanderkraan@optisport.nl