Indoor speelparadijs Avontura Zoetermeer biedt een optimale speelbeleving in een veilige en avontuurlijke omgeving. Kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar kunnen o.a. klimmen, klauteren en glijden verdeeld over vier etages. Naast het binnen speelparadijs heeft Avontura ook een buiten gedeelte met speeltoestellen waar de kinderen zich kunnen uitleven bij droog weer.

 

Het indoor speelparadijs beschikt over twee aparte gedeeltes. Een gedeelte waar kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar heerlijk kunnen spelen en een groter gedeelte voor de kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar waar zij kunnen klimmen, klauteren, glijden en springen. Avontura Zoetermeer beschikt over indoor speelplezier met springkussens, ballenbakken, klim en klautermogelijkheden op verschillende niveaus en glijbanen. Alle speeltoestellen zijn aan elkaar gekoppeld waardoor de kinderen kunnen genieten van alles wat Avontura Zoetermeer te bieden heeft.

 

Zon of regen, bij Avontura Zoetermeer is speelplezier verzekerd!

 

Veilig spelen
Avontura Zoetermeer voldoet aan de Europese norm waardoor de kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen. Daarnaast wordt het speelparadijs maandelijks door experts gecontroleerd en worden de ballenbakballen elke maand gereinigd om de veiligheid te waarborgen.

 

De huisregels van Avontura zijn bij binnenkomst te vinden, alle bezoekers zijn verplicht de huisregels te lezen en dienen deze na te leven.

 

Ouders en begeleiders
De speelhal beschikt over een restaurant waar ouders of begeleiders wat kunnen eten of drinken terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn. Vanuit het restaurant is genoeg overzicht om de kinderen in de gaten te houden.

 

Uiteraard is het toegestaan om als ouder of begeleider samen met het kind het speelparadijs te ontdekken.

 

Avontura Zoetermeer beschikt over een gratis en draadloos Wi-Fi  netwerk voor laptops of mobiele telefoons. Daarnaast zijn er leestafels met genoeg leesmateriaal waar je gebruik van kan maken.

 

Ouders en begeleiders vanaf 16 jaar hebben gratis toegang.

 

Peuters
Voor de allerkleinste in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Individuele bezoekers met peuters maar ook kinderdagverblijven en peuterspeelzalen kunnen genieten bij Avontura. Kinderdagverblijven hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van een speciaal arrangement.

Restaurant
Ook is er een heel leuk Pannenkoekenrestaurant (zie www.pannenkoekenrestaurantuilennest.nl). In een leuke sfeer kun je heerlijk eten en genieten (eventueel bij lekker weer op het terras)  terwijl de kinderen zich binnen en/of buiten goed kunnen vermaken.

 

Parkeren en roelstoelvriendelijk

 • Avontura Zoetermeer is rolstoelvriendelijk en beschikt over een groot invalidentoilet.
 • Bij Avontura Zoetermeer parkeer je gratis!
Avontura kinderfeestje binnen spelen
Avontura binnen spelen Ballenbak
Avontura binnen spelen kinderfeestje ijsje
Avontura binnen spelen Ballenbak

LASERGAME

Voorbeeld

Durf jij het spel aan?

Bij Avontura Zoetermeer kun je ook lasergamen, zomaar of als kinderfeestje. Het is niet verplicht om dan ook het indoor speelparadijs te bezoeken als je wilt lasergamen.Lasergamen kan in een team worden gespeeld maar ook individueel.

 

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren door middel van het uitschakelen van je tegenstander!

Lasergame losse games*
De kosten voor het lasergamen zijn € 4,00 per persoon per game. In totaal duurt het ongeveer 30 minuten; uitleg, pakken aan- en uitdoen. De game zelf zal ongeveer 12 minuten duren.

Willen jullie daarna nog een spel spelen? Dan kan er ter plaatse bij Avontura gekeken worden of er nog plek beschikbaar is voor jullie. Als je niet vooraf besproken hebt wordt er geadviseerd om telefonisch (079-3238463) contact op te nemen in verband met mogelijke drukte of andere reserveringen.

Klik hier om te reserveren

 

Lasergamen bij een verjaardagsfeestje**

Als je een kinderfeestje viert bij Avontura kun je ook lasergamen. Voor € 2,50 per persoon per game kan dit bij je kinderfeestje geboekt worden. Als je klaar bent met de game kan er gespeeld worden in het speelparadijs. Daar staat ook een tafel klaar met de naam van de jarige. Avontura heeft een klein cadeautje voor de jarige, deze mag de jarige zelf uitzoeken.

 

Tijdens het feestje worden de kinderen ook voorzien van eten en drinken. Ze kunnen kiezen tussen patat met mayonaise of een pannenkoek of poffertjes en op tafel komt een kan ranja te staan. Alle kinderen krijgen ook nog een kleine verrassing.

 

Klik hier om te reserveren

 

Voorwaarden

 • Een game wordt gespeeld met minimaal 4 en maximaal 10 personen. Groepen met meer dan 10 personen zijn ook welkom maar worden dan verdeeld in meerdere groepen.
 • Een game duurt 12 minuten
 • Het is verplicht om 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.
 • De minimumleeftijd is 6 jaar, er is geen maximumleeftijd. Mocht het zo zijn dat je wel de juiste leeftijd heb maar alsnog te klein bent voor het lasergamepak dan is deelname helaas niet mogelijk.
 • Als er alleen toegang betaald is voor het lasergamen is het niet toegestaan om voor, tussen of na het lasergamen gebruik te maken van het speelparadijs.
 • Het is niet toegestaan om over de afzettingen heen te klimmen.
 • De instructieruimte mag niet betreden worden als er een spel bezig is. Het is alleen toegestaan om deze ruimte te betreden als een van onze medewerkers toegang gegeven heeft.
 • Er mag niet worden gerend in de lasergameruimte.
 • Het is niet toegestaan om de netten of poppen aan te raken om beschadigingen te voorkomen. Deze staan er alleen ter decoratie.
 • Eigen consumpties meenemen is niet toegestaan.
 • Je kunt kosteloos annuleren tot 48 uur van te voren. Dit kan alleen per e-mail.
 • De betaling wordt vooraf bij binnenkomst bij de receptie voldaan. Dit kan per pin of contant.

*Lasergamen dient vooraf te worden besproken. Er kan maar één game besproken worden.

**Lasergamen kan vooraf worden besproken. Er kan maar één game besproken worden. Willen jullie daarna nog een spel spelen dan kan er ter plaatse bij Avontura gekeken worden of er nog plek beschikbaar is voor jullie. Kiezen jullie ervoor om nog een tweede keer te gaan lasergamen dan zijn de kosten € 4,00 per persoon per game.Een verjaardagsfeestje moet vooraf worden gereserveerd.

ma

-
LASERGAME

di

-
LASERGAME

wo

-
LASERGAME

do

-
LASERGAME

vr

-
LASERGAME

za

-
LASERGAME

zo

-
LASERGAME

week

print-icon

Avontura Zoetermeer

ma

 • -
  LASERGAME

di

 • -
  LASERGAME

wo

 • -
  LASERGAME

do

 • -
  LASERGAME

vr

 • -
  LASERGAME

za

 • -
  LASERGAME

zo

 • -
  LASERGAME
print-icon

LASERGAME

single shoot
€ 2,50
Eerste game bij een kinderfeestje
single shoot
€ 4,00
Losse game