Indoor speelparadijs Avontura Zoetermeer biedt een optimale speelbeleving in een veilige en avontuurlijke omgeving. Kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar kunnen o.a. klimmen, klauteren en glijden verdeeld over vier etages. Naast het binnen speelparadijs heeft Avontura ook een buiten gedeelte met speeltoestellen waar de kinderen zich kunnen uitleven bij droog weer.

 

Het indoor speelparadijs beschikt over twee aparte gedeeltes. Een gedeelte waar kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar heerlijk kunnen spelen en een groter gedeelte voor de kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar waar zij kunnen klimmen, klauteren, glijden en springen. Avontura Zoetermeer beschikt over indoor speelplezier met springkussens, ballenbakken, klim en klautermogelijkheden op verschillende niveaus en glijbanen. Alle speeltoestellen zijn aan elkaar gekoppeld waardoor de kinderen kunnen genieten van alles wat Avontura Zoetermeer te bieden heeft.

 

Zon of regen, bij Avontura Zoetermeer is speelplezier verzekerd!

 

Veilig spelen
Avontura Zoetermeer voldoet aan de Europese norm waardoor de kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen. Daarnaast wordt het speelparadijs maandelijks door experts gecontroleerd en worden de ballenbakballen elke maand gereinigd om de veiligheid te waarborgen.

 

De huisregels van Avontura zijn bij binnenkomst te vinden, alle bezoekers zijn verplicht de huisregels te lezen en dienen deze na te leven.

 

Ouders en begeleiders
De speelhal beschikt over een restaurant waar ouders of begeleiders wat kunnen eten of drinken terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn. Vanuit het restaurant is genoeg overzicht om de kinderen in de gaten te houden.

 

Uiteraard is het toegestaan om als ouder of begeleider samen met het kind het speelparadijs te ontdekken.

 

Avontura Zoetermeer beschikt over een gratis en draadloos Wi-Fi  netwerk voor laptops of mobiele telefoons. Daarnaast zijn er leestafels met genoeg leesmateriaal waar je gebruik van kan maken.

 

Ouders en begeleiders vanaf 16 jaar hebben gratis toegang.

 

Peuters
Voor de allerkleinste in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Individuele bezoekers met peuters maar ook kinderdagverblijven en peuterspeelzalen kunnen genieten bij Avontura. Kinderdagverblijven hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van een speciaal arrangement.

Restaurant
Ook is er een heel leuk Pannenkoekenrestaurant (zie www.pannenkoekenrestaurantuilennest.nl). In een leuke sfeer kun je heerlijk eten en genieten (eventueel bij lekker weer op het terras)  terwijl de kinderen zich binnen en/of buiten goed kunnen vermaken.

 

Parkeren en roelstoelvriendelijk

  • Avontura Zoetermeer is rolstoelvriendelijk en beschikt over een groot invalidentoilet.
  • Bij Avontura Zoetermeer parkeer je gratis!
Avontura kinderfeestje binnen spelen
Avontura binnen spelen Ballenbak
Avontura binnen spelen kinderfeestje ijsje
Avontura binnen spelen Ballenbak

VRAGEN

Voorbeeld

Vanaf welke leeftijd moet ik voor mijn kind entree gaan betalen?
Je betaalt pas entree voor je kind als het ouder is dan 11 maanden. Vanaf 12 maanden moet je dus de entree prijs betalen.

Is eigen consumptie toegestaan?
Avontura Zoetermeer beschikt over een groot horecagedeelte met een ruime keuze. Eigen consumptie is dus niet toegestaan.

Mijn kind heeft een bepaalde voedselallergie, mag ik dan wel zelf eten meenemen?
Voor de meeste voedselallergieën (bijv. gluten) hebben we alternatieven. Mocht je kind een andere allergie hebben neem dan van te voren even contact op met ons.

Kan een gereserveerd Kinderfeestje eventueel worden geannuleerd?
Je kunt tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Annuleer je binnen 48 uur van te voren wordt er € 50,00 in rekening gebracht.

Kan een gereserveerd Schoolreisje of Groepsarrangement worden geannuleerd?
Annuleren kan tot uiterlijk 4 weken van tevoren, daarna worden annuleringskosten in rekening gebracht ter hoogte van 25% van het totaal te betalen bedrag.

Is een 10-rittenkaart voor één kind geldig?
Met een 10-rittenkaart mag je meerdere kinderen tegelijkertijd mee naar binnen nemen in Avontura Zoetermeer.

Is een 10-rittenkaart geldig in alle vestigingen?
Een 10-rittenkaart is alleen geldig in Avontura Zoetermeer.

Hoelang is een 10-rittenkaart geldig?
Een 10-rittenkaart is 1 jaar geldig.

Kan ik bij Avontura Zoetermeer  met PIN betalen?
Ja, je kunt met PIN betalen, betalen met Chip-knip is niet mogelijk.