Indoor speelparadijs Avontura Zoetermeer biedt een optimale speelbeleving in een veilige en avontuurlijke omgeving. Kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar kunnen o.a. klimmen, klauteren en glijden verdeeld over vier etages. Naast het binnen speelparadijs heeft Avontura ook een buiten gedeelte met speeltoestellen waar de kinderen zich kunnen uitleven bij droog weer.

 

Het indoor speelparadijs beschikt over twee aparte gedeeltes. Een gedeelte waar kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar heerlijk kunnen spelen en een groter gedeelte voor de kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar waar zij kunnen klimmen, klauteren, glijden en springen. Avontura Zoetermeer beschikt over indoor speelplezier met springkussens, ballenbakken, klim en klautermogelijkheden op verschillende niveaus en glijbanen. Alle speeltoestellen zijn aan elkaar gekoppeld waardoor de kinderen kunnen genieten van alles wat Avontura Zoetermeer te bieden heeft.

 

Zon of regen, bij Avontura Zoetermeer is speelplezier verzekerd!

 

Veilig spelen
Avontura Zoetermeer voldoet aan de Europese norm waardoor de kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen. Daarnaast wordt het speelparadijs maandelijks door experts gecontroleerd en worden de ballenbakballen elke maand gereinigd om de veiligheid te waarborgen.

 

De huisregels van Avontura zijn bij binnenkomst te vinden, alle bezoekers zijn verplicht de huisregels te lezen en dienen deze na te leven.

 

Ouders en begeleiders
De speelhal beschikt over een restaurant waar ouders of begeleiders wat kunnen eten of drinken terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn. Vanuit het restaurant is genoeg overzicht om de kinderen in de gaten te houden.

 

Uiteraard is het toegestaan om als ouder of begeleider samen met het kind het speelparadijs te ontdekken.

 

Avontura Zoetermeer beschikt over een gratis en draadloos Wi-Fi  netwerk voor laptops of mobiele telefoons. Daarnaast zijn er leestafels met genoeg leesmateriaal waar je gebruik van kan maken.

 

Ouders en begeleiders vanaf 16 jaar hebben gratis toegang.

 

Peuters
Voor de allerkleinste in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Individuele bezoekers met peuters maar ook kinderdagverblijven en peuterspeelzalen kunnen genieten bij Avontura. Kinderdagverblijven hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van een speciaal arrangement.

Restaurant
Ook is er een heel leuk Pannenkoekenrestaurant (zie www.pannenkoekenrestaurantuilennest.nl). In een leuke sfeer kun je heerlijk eten en genieten (eventueel bij lekker weer op het terras)  terwijl de kinderen zich binnen en/of buiten goed kunnen vermaken.

 

Parkeren en roelstoelvriendelijk

  • Avontura Zoetermeer is rolstoelvriendelijk en beschikt over een groot invalidentoilet.
  • Bij Avontura Zoetermeer parkeer je gratis!
Avontura kinderfeestje binnen spelen
Avontura binnen spelen Ballenbak
Avontura binnen spelen kinderfeestje ijsje
Avontura binnen spelen Ballenbak

VERHUUR PARTYNEST

Avontura Zoetermeer beschikt over een sfeervol partynest, geschikt voor ongeveer 50 personen. Deze ruimte beschikt over een keukentje (exclusief apparaten), toilet gelegenheid en een eigen buiten ruimte. Kinderen kunnen spelen in Avontura & de buitenspeeltuin Het Woeste Woud, terwijl de volwassenen in een eigen ruimte kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Ons Partynest is geschikt voor alle soorten feesten en partijen. Wij kunnen zelf de horeca regelen, maar het is ook mogelijk om tegen een afkoopprijs uw eigen consumpties mee te nemen.

Dus bent u op zoek naar een sfeervolle feestzaal in een kindvriendelijke omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op met leisurecenterzoetermeer-receptie@optisport.nl. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden met u, om uw verjaardag, feest of jubileum tot een groot succes te maken.

Afbeelding_Verhuur_Partynest_Zoetermeer

Afbeelding_Verhuur_Partynest_Zoetermeer

Afbeelding_Verhuur_Partynest_Zoetermeer