Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Over de locatie

Sportzaal De Beurs in Dronten is een ruim en mooi sportcomplex. De grote sportzaal en kleine gymzaal zijn geschikt voor vrijwel alle binnensporten. 

Sportzaal De Beurs is een mooi en ruim sportcomplex met een grote sportzaal (50x30 meter) en een kleine gymzaal (22x14 meter). De zaal is geschikt voor diverse binnensporten en te verdelen in drie badmintonvelden, drie volleybalvelden, één handbalveld, één basketbalveld, één turnvloer en één zaalvoetbalveld. De zaal kan verdeeld worden in twee delen door middel van een scheidingswand.

Er zijn voldoende kleedkamers aanwezig en het sportcomplex beschikt over twee ruimtes voor scheidsrechters of leerkrachten.

Sportzaal De Beurs kan ook afgehuurd worden voor evenementen, sporttoernooien etc. Wil je meer informatie of de locatie af huren vul dan onderstaand contactformulier in.  

Optisport Dronten
Optisport Dronten beschikt over een zwembad, meerdere sporthallen en gymzalen in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

  • Ruim sportcomplex
  • Geschikt voor binnensporten
  • Voldoende kleedkamers aanwezig
  • Te huur voor evenementen en sporttoernooien
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Contact

De Beurs

Beursplein 4, 8253 EA Dronten

Open in Google maps

Telefoonnummer 0652606478

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport