Afbeelding De Beurs

De Beurs

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

Sportzaal De Beurs in Dronten is een ruim en mooi sportcomplex. De grote sportzaal en kleine gymzaal zijn geschikt voor vrijwel alle binnensporten. 

Sportzaal De Beurs is een mooi en ruim sportcomplex met een grote sportzaal (50x30 meter) en een kleine gymzaal (22x14 meter). De zaal is geschikt voor diverse binnensporten en te verdelen in drie badmintonvelden, drie volleybalvelden, één handbalveld, één basketbalveld, één turnvloer en één zaalvoetbalveld. De zaal kan verdeeld worden in twee delen door middel van een scheidingswand.

Er zijn voldoende kleedkamers aanwezig en het sportcomplex beschikt over twee ruimtes voor scheidsrechters of leerkrachten.

Sportzaal De Beurs kan ook afgehuurd worden voor evenementen, sporttoernooien etc. Wil je meer informatie of de locatie af huren vul dan onderstaand contactformulier in.  

Optisport Dronten
Optisport Dronten beschikt over een zwembad, meerdere sporthallen en gymzalen in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

  • Ruim sportcomplex
  • Geschikt voor binnensporten
  • Voldoende kleedkamers aanwezig
  • Te huur voor evenementen en sporttoernooien
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Rooster & openingstijden

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

0652606478

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.