Win een gratis A-diploma!

Voorbeeld

In zwembad de Blinkert, onderdeel van Optisport Exploitaties, is een spetterende actie gestart. Wie wil er nu niet gratis een A-diploma? Schrijf nu in en maak kans om op onze kosten het A-diploma te halen.

Veilig en kwaliteit
Het verzorgen van particuliere zwemlessen staat bij ons hoog aangeschreven. Veiligheid, kwaliteit en plezier staan centraal in onze lessen. Kinderen opleiden tot het zwemvaardig zijn vinden wij heel erg belangrijk in ons waterrijke landje. Kijk maar eens naar de omgeving waarin we wonen en waarin de kinderen naar school gaan. Deze wordt vaak omgeven door plassen, grote vijvers en brede sloten. Om je kind in deze omgeving veilig te laten opgroeien is het hebben van meerdere zwemdiploma’s natuurlijk een must.

Zwemles is een avontuur
Tijdens de zwemlessen van Optisport worden kinderen meegenomen op avontuur. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven ze de leukste en spannendste avonturen. Ze gaan op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Scharlaken Schat. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat zwemleskinderen krijgen bij de start van het zwemlestraject, samen met een prachtige schatkist. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Na het behalen van een diploma kan een medaille worden gekocht die een speciale plek heeft in de schatkist. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Reuze Robijn.

De actie “HAAL GRATIS JE A-DIPLOMA” zal duren tot eind mei. Onder elke vijftig inschrijvingen zal een “diploma” verloot worden. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen maak je dus meer kans.