Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De openingstijden zijn afhankelijk van de weersverwachting.

Over de locatie

Openluchtzwembad De Bosselaar is een zwemlocatie gelegen in het groen. Met een wedstrijdbad, recreatiebad, peuterbad, zonnige ligweide en horecavoorziening bieden we ontspanning en recreatie voor jong en oud. Bezoekers kunnen een verfrissende duik nemen, sporten bij de ligweide en genieten van een verfrissend drankje. Kortom: De Bosselaar is een heerlijke plek voor een dagje genieten en recreëren met het hele gezin!
 

Buitenzwembad
Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x12,5 meter. Aansluitend grenst er een duikkuil met een hoge en lage duikplank aan het wedstrijdbad. Het recreatiebad heeft een afmeting van 25x40 meter verdeeld over twee bassins. De diepte van het recreatiebad is oplopend van 0.20 tot 1.20 meter. Ook aan de allerkleinsten is gedacht; zij kunnen zich lekker uitleven in het peuterbad, welke middels veel groen nagenoeg volledig is afgebakend. In de zomermaanden is de temperatuur van het water ongeveer 22°C.

Ligweide
Bij de ruime ligweide van ongeveer drie voetbalvelden groot kun je heerlijk zonnen en relaxen. Sportievelingen kunnen een potje voetballen, volleyballen of badmintonnen. Kinderen kunnen klimmen en klauteren bij de diverse speeltoestellen.

Horeca
De horecagelegenheid beschikt over een horecaplein met stoeltjes en tafeltjes voor bezoekers. Hier kun je onder het genot van een verfrissende drankje genieten van de zon. Als je liever in de schaduw zit, kun je gebruik maken van de parasols. We staan graag voor je klaar met o.a. koffie, ijs, frietjes en snacks.

Natuurijsbaan
De Bosselaar beschikt over een natuurijsbaas met een wedstrijdbaan van minimaal 400 meter. De totale ijsoppervlakte is iets groter. Zodra er zeven centimeter natuurijs ligt, gaat de baan open voor bezoekers.

Optisport Moerdijk
Bij onze andere zwembaden kun je zwemlessen of groepslessen volgen of buitenzwemmen:

 

  • Gelegen in het groen
  • Ruime en zonnige ligweide
  • Dagje uit het met hele gezin
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

De Bosselaar

Vaandelweg 1, 4761 BC Zevenbergen

Open in Google maps

Telefoonnummer 0168-324032

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.