Bronbad De Lockhorst is een begrip in de omgeving van Sliedrecht.

 

De Lockhorst is een multifunctionele accommodatie met daarin een bronbad, sporthal, partycentrum en brasserie.

 

Partycentrum De Lockhorst biedt ruimte voor het organiseren van diverse bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé. Tevens is er een theaterzaal aanwezig. Kom lekker lunchen of een kopje koffie drinken in de brasserie of bij mooi weer op het gezellige terras. Je kijkt uit op het kinderbad en op het buitenbad. Bronbad De Lockhorst is een gezellig familiezwembad gevuld met bronwater. Door het hoge mineraalgehalte is het water gezond en zacht voor de huid. Kwaliteit, hygiëne en veiligheid staan hier voorop! Voor zowel ontspannende als sportieve activiteiten ben je bij De Lockhorst op het goede adres.

 

Er is een recreatiebad met stroomversnelling en je streams, bubbelbad, wedstrijdbad, doelgroepenbad, 2 peuterbaden en een glijbaan.Buiten hebben we een grote ligweide, een buitenbad, een peuterbad, een vier persoons glijbaan en een air trampoline. Voor extra ontspanning kun je terecht in de warmte- en/of stoomhut. Kortom alles wat nodig is voor een ontspannen dag uit.

 

Bekijk onze locatie video

Ingang Bronbad De Lockhorst
Ingang Bronbad De Lockhorst
Zwembad Bronbad De Lockhorst

ESCAPEROOM

Voorbeeld

Lukt het je om binnen 60 minuten het raadsel van Graaf van Lockhorst op te lossen en tijdig de kamer te verlaten?
Ga samen met je collega's, vrienden of familie de uitdaging aan en versla Graaf van Lockhorst! Je hebt 60 minuten de tijd om doormiddel van raadsels, puzzels en andere opdrachten jezelf en je collega's, vrienden of familie te bevrijden.

Tijdens de reguliere openingstijden van het zwembad mag je voor of na de escape room komen zwemmen. Escape room is inclusief een bittergarnituur en is ook te combineren met een high tea, high wine etc.
Voor meer informatie kan je een mail sturen naar lockhorst@optisport.nl

Escaperoom is in de weekenden te reserveren op aanvraag

ESCAPEROOM TIJDELIJK BUITEN GEBRUIK.

ma

-
ESCAPEROOM

di

-
ESCAPEROOM

wo

-
ESCAPEROOM

do

-
ESCAPEROOM

vr

-
ESCAPEROOM

week

print-icon

Bronbad De Lockhorst

ma

di

wo

do

vr

print-icon

ESCAPEROOM

losse entree
16+
€ 80,00
escaperoom: maandag t/m donderdag
losse entree
16+
€ 90,00
escaperoom: vrijdag t/m zondag