Workshop Zeemeerminnen zwemmen

Voorbeeld

Een droom die uitkomt.

Leer zwemmen als een echte zeemeermin! Maak tijdens een leuke workshop kennis met deze bijzondere zwemtechniek en leer zwemmen als een echte zeemeermin!
Onder begeleiding van een gediplomeerd zweminstructeur leer je de basis technieken te beheersen die je nodig hebt om te kunnen zwemmen als een echte zeemeermin.

Deze workshop zal 90 minuten duren.
De eerste workshop zal gegeven gaan worden op zaterdag 25 mei 2019 van 13.30 uur – 15.00 uur.
De kosten van een workshop bedragen € 35,00 per persoon en is inclusief deelname certificaat. Aansluitend van de workshop mag er kosteloos vrijgezwommen worden.
De kinderen moeten wel minimaal 6 jaar zijn en in het bezit zijn van een A- en B-diploma. Workshop gaat door bij voldoende deelnemers.
Tijdens deze workshop krijgen de kinderen materiaal (staart etc.) van ons in bruikleen en kost u niets extra’s. Na afloop van de workshop zullen de zeemeerminnen staarten etc. weer ingenomen worden.

Nogmaals eerste workshop start op zaterdag 25 mei aanstaande. Graag opgeven voor deelname zodat we kunnen inventariseren hoeveel kinderen er deelnemen en we de workshop ook echt van start kunnen laten gaan.