Vanaf 1 juli nieuw kassasysteem!

Let op vanaf 1 juli nieuw kassassysteem.

Beste bezoeker/ouder/verzorger,  met de komst van het nieuwe kassasysteem zal de huidige pas/ lespas een persoonlijke pas worden. Tot op heden kon de pas/lespas overschreden worden en daarom werd er een borg in rekening gebracht voor de pas/lespas welke na inleveren retour gegeven werd. Met het nieuwe systeem blijft de pas/lespas eigendom van de eigenaar en zal de pas/ lespas gekocht worden. De pas/lespas zal € 6,00 gaan kosten vanaf 1 juli 2022. Alle uitgegeven passen/lespassen worden bij de eerste aanmelding aan de receptie goed gezet. Het verschil van € 1,00 zal voor de huidige gasten niet extra in rekening gebracht gaan worden. Nieuwe leden die na 1 juli 2022 een pas zullen aanschaffen betalen hier € 6,00 voor. Wij vragen u om in de eerste week na de zomervakantie daarom de pas/lespas persoonlijk bij onze receptionistes te scannen zodat alle gegevens erop gezet kunnen worden. Mocht dit al eerder mogelijk zijn zal dit worden aangegeven door onze receptionistes als u in de Lockhorst bent.  Met het nieuwe systeem is het mogelijk om via een app zelf alles bij te houden. U kunt denken aan afgenomen lessen, betalingen, aanwezigheid en de voortgang van de leerling die op zwemles zit.

Ook is het mogelijk om online reserveringen te doen voor o.a. het vrijzwemmen, onze aqua’groepen. In een ander bericht zal hier meer uitleg over gegeven worden.

Wilt u geen persoonlijke pas en de borg terug. Dan kan de pas t/m 29 juni ingeleverd worden bij de kassa. Daarna zal dit niet meer gaan is de pas eigendom en kan er dus ook geen borg meer teruggegeven worden.  De 12-badenkaarten die nu een jaar geldig zijn, zullen in het nieuwe kassa systeem een half jaar geldig zijn. Uiteraard blijven de 3 maanden kaarten 3 maanden geldig en de jaarkaarten een jaar geldig. 

Omdat het systeem voor ons nieuw is, kan het voorkomen dat sommige zaken wat minder soepel verlopen dan gewenst. We zullen ons best doen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

Contact

De Lockhorst

Sportlaan 1, 3364 AT Sliedrecht

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0184-412518

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.