Vier jongens springen vol enthiousiastme gelijktijdig in het buitenbad van Optisport.

Buitenzwembad It Paradyske

Kollum
Vrijdag 19 juli zijn wij al vanaf 12:00 uur geopend!

Activiteiten

Rooster & openingstijden

De openingstijden voor ons buitenbad zijn afhankelijk van de weersverwachting. Dagelijks om 09:00 werken we de actuele openingstijden voor dezelfde dag bij.
 

Bekijk de standaard openingstijden door hier te klikken. 

Lokale berichten

Meer informatie

Buitenzwembad
Zwembad It Paradyske heeft een wedstrijdbad van 25x15 meter met vier banen (20°C). Heerlijk voor o.a. banenzwemmen en vrijzwemmen.
Het recreatiebad (20°C) heeft een aflopende diepte van maximaal 1,40 meter. In het water zijn verschillende speelelementen aanwezig waar kinderen (en hun ouders!) zich de hele dag mee kunnen vermaken. Het aparte peuterbad is 10x5 meter en ongeveer 0,20 meter diep. Hier kunnen de kleintjes lekker spetteren en spelen. Let op: kinderen zonder diploma moeten bij ons verplicht zwemvleugels dragen en hebben enkel toegang onder begeleiding van een betalende volwassene.

Ligweide
De ruime ligweide biedt recreatie en ontspanning voor het hele gezin tijdens de warme zomermaanden. Je merkt het meteen als je je handdoekje neerlegt: dit voelt als vakantie!

Horeca
Van zwemmen krijg je lekkere trek. Nou, daar weten wij wel raad mee! In onze horeca staan we graag voor je klaar met allerlei lekkers. Ook kun je hier een kop koffie en verfrissende drankjes bestellen. Een gedeelte van de horeca is binnen. Daarnaast is er een klein buitenterras.

Verhuur mogelijkheden en (bedrijfs)arrangementen
Ben je op zoek naar een geschikte plek voor een bedrijfsevent, een bijeenkomst of wil je een feestje organiseren? Als je op zoek bent naar een leuke, sportieve locatie die nét dat beetje extra’s biedt, dan is It Paradyske heel geschikt voor jouw event. Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden voor verhuur. We hebben diverse arrangementen voor particulieren, verenigingen en bedrijven. Daarnaast leent de locatie zich perfect voor (sport)evenementen en outdoor activiteiten. De horeca kan hier ook bij betrokken worden. Ons team denkt graag met je mee, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Horeca met buitenterras
  • Ruime ligweide
  • Verhuurmogelijkheden en (bedrijfs)arrangementen
  • Gratis parkeren

Contact

Buitenzwembad It Paradyske

Badweg 2, 9291MN Kollum

Open in Google maps

Telefoonnummer 0511-541522
E-mailadres [email protected]