De Corlaer

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)

Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Over de locatie

Voor een toernooi of een evenement in Nijkerk kun je bij Sporthal Corlaer terecht. Maar ook voor een uurtje zaalvoetballen, volleyballen of andere activiteiten kun je bij ons terecht. Na het sporten kun je een drankje doen in het gezellige sportcafé. 
 

Sporthal
Onze sporthal heeft een afmeting van 28x48 meter en beschikt over een kunststof sportvloer. Daarmee is onze sporthal geschikt voor vrijwel alle sporten. Voor sporten waar door middel van belijning een veld voor nodig is vind je per sport drie velden in onze sporthal. De hal is door middel van een scheidingswand te verdelen in drie delen en wij beschikken bij de hal over een tribune met ongeveer 150 zitplaatsen. 

Horeca
Voor, tijdens of na het sporten kun je genieten van een hapje en drankje in ons gezellige sportcafé. Het sportcafé is dagelijks open vanaf 18:00 uur en in de weekenden bij activiteiten vanaf 09:00 uur.

Heb je nog vragen of wil je reserveren? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Optisport Nijkerk
Wij hebben nog een zwembad in Nijkerk en meerdere sporthallen:

  • Diverse sporten
  • Kunststof sportvoer
  • Sportcafé
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

De Corlaer

Henri Nouwenstraat 4, 3863 HV Nijkerk

Open in Google maps

Telefoonnummer 033-8200367

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport