Lockhorst

Corona Maatregelen Lockhorst

RESERVEREN

Reserveren is verplicht. Klik hier om te reserveren.

Q&A ZWEMBADEN

In deze Q&A vind je de meest gestelde vragen en antwoorden met betrekking tot de huidige situatie rondom Corona. 

Q&A Algemeen
Q:
Is het zwembad open?
A: Het geven van zwemles is per medio maart weer toegestaan. Alle zwemlesouders worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Helaas zal het zwembad alleen geopend zijn voor zwemles en nog niet voor banenzwemmen, vrijzwemmen en Aqua’Groepslessen.

Q: Is er een mondkapjesplicht?
A: Ja, in onze locaties geldt een mondkapjesplicht. Dit ligt in lijn met het advies van de overheid. In de centrale hal, de kleedkamers en langs de badrand is het verplicht om een mondkapje te dragen. In het water hoeft dit uiteraard niet. 

Q&A Zwemles
Q:
Welke maatregelen gelden er voor de zwemles?
A: De komende dagen zal duidelijk worden aan welke protocollen we ons moeten houden en welke maatregelen er gelden. Alle zwemlesouders worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

Q: Wat betekent de sluiting door overmacht voor de lessenkaart/het abonnement?
A: Voor de gemiste lessen/periode door overmacht wordt de zwemkaart verlengd. Verder worden zwemlesouders hier persoonlijk over op de hoogte gesteld.

Q: Wat gebeurt er met de automatische incasso?
A: De maanden waarin we gesloten waren worden niet geïncasseerd. Het zwembad is gesloten geweest van half december tot half maart. Deze maanden worden met elkaar verrekend en dus zullen er in totaal drie maanden niet geïncasseerd worden.

Q: Wordt het proefzwemmen en/of diplomazwemmen opnieuw ingepland?
A: We gaan de jaarplanning bijstellen. Alle zwemlesouders worden hierover persoonlijk geïnformeerd.