Optisport Sportcentrum De Pijl

De Pijl

Deelnemen aan sportieve activiteiten in de sporthal, vergaderen in de vergaderzaal of gezellig bijkletsen in de horeca? De Pijl is de sportieve ontmoetingsplek van Naaldwijk!

Ons aanbod

Meer informatie

Sportcentrum de Pijl, gelegen in Naaldwijk, is geschikt voor multifunctioneel gebruik. Doordat het sportcentrum beschikt over verschillende zalen en ruimtes kan er veel tegelijkertijd plaatsvinden. Daarnaast heeft het sportcentrum een sportcafé waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Sporthal
De sporthal is de grootste sportruimte in Sportcentrum de Pijl en heeft een afmeting van 44x30 meter en kan door middel van kunststof scheidingswanden in drieën gedeeld worden. Je vind de volgende sportvelden in onze sporthal: één korfbalveld, één handbalveld, één zaalvoetbalveld, twaalf badmintonvelden en twee basketbalvelden. 

Ieder deel beschikt over een uitschuifbare tribune en de sporthal heeft een zwevende houten vloer waardoor puntbelasting omgezet wordt in vlakbelasting. 
Elk zaaldeel is voorzien van een basisvoorraad aan toestellen. Zaal 3 is daarnaast nog voorzien van twee ringenstellen en een aan de wand bevestigde trampoline. 

Spiegelzaal
Deze ruimte heeft een afmeting van 10x7 meter en is perfect voor diverse vormen van dans voor verschillende leeftijden, maar kan ook voor minder intensieve bezigheden worden gebruikt. De ruimte beschikt over een spiegelwand, geluidsinstallatie en een aantal kasten voor algemeen of individueel gebruik. De fijne akoestiek maakt het een goede ruimte voor dans, Yoga of andere sporten waarbij gebruik gemaakt wordt van muziek. 

Ontspanningsruimte
Deze ruimte heeft een afmeting van 8x6 meter en is perfect voor minder intensieve sporten zoals Yoga, Pilates en Tai Chi. De zaal is in minimale vorm aangekleed met oosterse accessoires waardoor de zaal een rustige uitstraling heeft. Vanwege de spiegelwand en geluidinstallatie is de zaal ook te gebruiken als danszaal. 

Vergaderruimte
Boven het Sportcafé bevindt zich een ruime en goed ingerichte vergaderzaal voor groepen van 5 tot 50 personen. Meubilair, presentatie materialen en horeca, alles is aanwezig om jouw bijeenkomst een succes te maken. Er zijn ook mogelijkheden om in de vergaderzaal zelf horeca te ontvangen. Vraag hiervoor om meer informatie bij de horeca van de Pijl. 

Sportcafé
Sportcafé de Pijl is het gezelligste punt voor alle gebruikers van Sportcentrum de Pijl. Voor onze eigen sportverenigingen zijn wij in de binnensportmaanden ook het clubhuis. 
In ons café kun je terecht voor een drankje na het sporten, een lekkere maaltijd maar ook om gezellig een drankje te drinken terwijl je naar de wedstrijden in de sporthal kijkt.  Wij hebben in ons café ook de mogelijkheden voor maaltijdservice, lunches en nog veel meer. Bijvoorbeeld voor een lunch of diner tijdens een toernooi of evenement in de sporthal. 

Huren
De zalen en ruimtes in Sportcentrum De Pijl, gelegen in Naaldwijk, zijn allen af te huren. Wil je meer informatie of de sporthal huren? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

  • Multifunctioneel
  • Sporthal met drie zalen
  • Sportcafé
  • Vergaderruimte
  • Gratis parkeren

Contact

De Trije

Jan Rodenhuisplein 3, 8801 ET Franeker

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0517-393640
E-mailadres trije@optisport.nl

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.