Optisport De Schilp Rijswijk

De Schilp

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport De Schilp is dé sportieve ontmoetingsplek van Rijswijk. 

Ons aanbod

Op woensdag 30 november zal Aqua'Bootcamp & Robics vervallen en op en 5 december gaan de Aqua'9Maanden en Aqua'Robics niet door!

Meer informatie

Zwembad
Een mooie zwemaccommodatie met een wedstrijdbad en apart peuterbad. 
Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en beschikt over zes banen. Het peuterbad is voorzien van sproeiers en een glijbaantje. Daarnaast vind je in ons zwembad een whirlpool en een glijbaan van 35 meter lang. 

Sporthal
Onze sporthal heeft een afmeting van 44x48 meter  en is af te huren als geheel of als ½ deel. De hal is geschikt voor allerlei sporten zoals zaalhockey, volleybal en voetbal. Per sport zijn er zes velden beschikbaar. Wil je een wedstrijd of sportevenement organiseren? Dan hebben wij een aantal tribunes en banken die zitruimte bieden voor toeschouwers.

Horeca en terras
Onze horeca bestaat uit een grote ruimte met ruim 60 zitplaatsen (tafels en statafels). Met daarnaast een groot terras wat ruimte biedt aan nog eens ruim 60 zitplaatsen. In deze horeca bevinden zich een bar en eigen keuken waar verschillende snacks en broodjes te verkrijgen zijn. Er is een ruim terras waar de mogelijkheid is om onder het genot van een drankje lekker bij te komen na het sporten.

Verhuur ruimte
Wij beschikken over een met houten (sta)tafels en bar ingerichte ruimte die multifunctioneel te gebruiken is. Deze is onder andere geschikt voor recepties, ledenvergaderingen, bijeenkomsten/vergaderingen, verenigingsfeesten etc. Met uitzicht op onze sporthal is deze ruimte zeer in trek bij voetbal- of volleybaltoernooien. De ruimte heeft een capaciteit voor maximaal 100 personen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Zwembad met whirpool en glijbaan
  • Gratis parkeren
  • Toegankelijk voor mensen met een beperking
  • Kindvriendelijk zwembad

Contact

De Schilp

Schaapweg 4, 2285 SP Rijswijk

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 070-336 4700

Openingstijden receptie

Maandag 11:00 - 21:30
Dinsdag 07:00–21:30
Woendag 07:00–21:30
Donderdag 07:00–10:00 & 12:00 - 21:30
Vrijdag 07:00 - 15:00
Zaterdag Gesloten
Zondag 08:00 - 15:30

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.