Optisport De Trije

De Trije

Deelnemen aan sportieve activiteiten  in de sporthal, gezellig bijkletsen in de horeca of een evenement organiseren? De Trije is de sportieve ontmoetingsplek van Franeker en omgeving!

Ons aanbod

Meer informatie

De Kaatshal
De Kaatshal heeft een afmeting van 67 x 42 meter en is daarmee de grootste sporthal van Sportcomplex De Trije in Franeker. Middels scheidingswanden kan de Kaatshal eventueel in drie delen worden opgesplitst. Er zijn belijningen aangebracht voor diverse indoorsporten. Zo kan de sporthal worden opgedeeld in drie handbalvelden, acht wall ball velden, negen kaatsvelden, negen volleybalvelden en vijftien badmintonvelden. Het is daarnaast mogelijk om indoor te tennissen op één van de vijf tennisbanen.

De nieuwe sporthal van Sportcomplex De Trije heeft een afmeting van 42 x 27 meter en kan eveneens in drie zaaldelen worden opgesplitst. Er is belijning aangebracht voor één handbalveld, één zaalhockeyveld, twee basketbalvelden en vier volleybalvelden. Daarnaast is de sporthal geschikt voor turnen en gymnastiek en is er een klimwand aanwezig. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Horeca
In onze mooie horeca staan we graag voor je klaar met een kopje koffie met een koek, sportdrankjes en lekkere broodjes.

Evenementen
In de sporthallen van Sportcomplex De Trije, gelegen in Franeker, hebben tot op heden de meest uiteenlopende evenementen, concerten, markten, beurzen en toernooien plaatsgevonden. Het is daarnaast mogelijk om bij ons een vergaderruimte af te huren, eventueel inclusief beamer.

Ben je op zoek naar een geschikte en veelzijdige locatie voor jouw (sport)evenementen? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.

  • Multifunctioneel sportcomplex
  • Enorme sporthal
  • Evenementen
  • Indoor tennis
  • Vergaderen
  • Gratis parkeren

Contact

De Trije

Jan Rodenhuisplein 3, 8801 ET Franeker

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0517-393640
E-mailadres trije@optisport.nl

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.