Optisport Zwembad De Wijzend in Zwaag

De Wijzend

Werken aan je fysieke doelen, lekker ontspannen of plezier maken in het zwembad? Zwembad De Wijzend is de sportieve én recreatieve ontmoetingsplek van Zwaag en omstreken!

Ons aanbod

Zondag 4 september is alweer de laatste dag van het seizoen. We verwelkomen je graag in de zomer van 2023!

Meer informatie

Het ruime wedstrijdbad in Zwaag heeft een afmeting van 50x17 meter en beschikt over een springplank en een aangepaste trap. In totaal telt het wedstrijdbad 6 banen. De minimale watertemperatuur is 22°C. Het recreatiebad beschikt over een piratenschip, een 34 meter lange waterglijbaan en twee kleinere glijbanen. De afmeting van dit bad is 28x17 meter. Voor de allerkleinsten is er een L-vormig peuterbad aanwezig met een afmeting van 10x15 meter. De waterdiepte is hier 0.3 meter. In de zomervakantie organiseren wij geregeld uiteenlopende activiteiten en leggen we wekelijks de loopmat in het water.

Ligweide
We beschikken over een ruime en zonnige ligweide waar je in de lente- en zomermaanden heerlijk kan ontspannen met het hele gezin. Voor kinderen is er een speeltuin met een kabelbaan aanwezig. Daarnaast kunnen sportievelingen zich uitleven bij de voetbal- en volleybalvelden en de air trampoline.

Horeca
In onze horeca met kleinschalig buitenterras staan we graag voor je klaar met een assortiment aan o.a. warme en koude drankjes, slushpuppies, patat en snacks.

  • Ruim wedstrijdbad
  • 34 meter lange glijbaan
  • Recreatiebad met piratenschip
  • Ruime en zonnige ligweide met recreatieve elementen en air trampoline
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

De Wijzend

Pastoor Nuijenstraat 57, 1689 GM Zwaag

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0229-237422

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.