Deze dames trainen niet alleen al hun spieren tijdens een AquaGroepsles bij Optisport, ze maken ook samen veel plezier.

Den Donk

Welkom in Den Donk! Wij bieden een complete sportieve ervaring aan iedereen. Na het sporten ontmoet je elkaar in onze gezellige horeca of op het terras. Ook voor evenementen en vergaderen kun je bij ons terecht.

Ons aanbod

Lokale berichten

Meer informatie

Zwembad
Het wedstrijdbad is 25x15 meter en heeft zes banen. Het zwembad is deels voorzien van een beweegbare bodem. We organiseren hier heel veel verschillende activiteiten, zoals zwemlessen en groepslessen. We kunnen de watertemperatuur aanpassen op de doelgroep en de les. Soms is het dus een subtropisch zwembad, want de temperatuur varieert van 28,5 tot 31°C. Daarnaast is het bad van alle gemakken voorzien voor minder valide mensen. Zo is er een speciale trap en een invalidenlift die ervoor zorgen dat iedereen veilig in en uit het water kan komen.

 

Sporthal
De grote sporthal kan worden gesplitst in drie zalen. De sporthal heeft maar liefst negen badmintonvelden, drie basketbalvelden, één handbalveld inclusief drie minivelden, drie volleybalvelden met belijning voor de C-jeugd en één OMS-veld voor zaalvoetbal, korfbal en zaalhockey. De sporthal is ook geschikt voor het organiseren van diverse evenementen en kan dus ook worden gehuurd. 

De tribune vind je op de eerste verdieping en is te bereiken via de trap in de hal. In totaal zijn er per zaal 50 tribuneplaatsen beschikbaar. Wanneer de hele sporthal gebruikt wordt zijn er maar liefst 150 tribuneplaatsen. Heb je vragen over het reserveren of de beschikbaarheid van de sporthal? Wij denken graag met je mee! Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.

Klimwand
In de sporthal bevindt zich een klimwand van zeven meter hoog en zes meter breed. Er kunnen maximaal vijf personen tegelijkertijd klimmen over verschillende routes op meerdere moeilijkheid niveaus. De klimwand wordt doorgaans gebruikt door middelbare scholen, maar hij kan ook gebruikt worden voor kinderfeestjes of de groepsles Kidsfun.

Horeca
Onze horeca is zoveel meer dan een kantine; robuust maar warm aangekleed! Na het sporten ben je hier van harte welkom om een hapje of drankje te nuttigen. Bij mooi weer staan de terrasdeuren open en kun je genieten van het lekkere weer onder het genot van een kopje koffie of een smoothie. Vanuit de horeca heb je zicht op de breedte van het bad.

Vergaderruimte
Wil je een externe vergaderlocatie huren, of een evenement organiseren? Den Donk beschikt over twee vergaderruimtes die ook samengevoegd kunnen worden. De vergaderruimtes bevinden zich in de horeca en zijn goed afsluitbaar. Deze moderne vergaderruimtes zijn voorzien van alle gemakken voor een inspirerende bijeenkomst. Ook de sporthal kan worden gehuurd voor evenementen. Ons team denkt graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Toegankelijkheid mindervaliden
Bij Optisport Den Donk is iedereen van harte welkom. Wij voldoen dan ook aan alle eisen om alle gasten goed te ontvangen waardoor iedereen bij ons kan sporten of gebruik kan maken van de horeca. Heeft u een vraag, of hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Ruime horeca met zicht op het zwembad
  • Heerlijk buitenterras in een groene omgeving
  • Gratis parkeren

Contact

Den Donk

Sportlaan 12, 5062 JK Oisterwijk

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 013-5210506
E-mailadres [email protected]

Openingstijden locatie

Ma t/m vr 07:00 - 23:00
za t/m zo 08:00 - 15:00