Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Afbeelding Groepsles AquaFit

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Afbeelding Oefenuur

Rooster & openingstijden

Over de locatie

Zwembad ’t Derde Haad bestaat uit een wedstrijdbad, een peuterbad met recreatieve elementen en een horecavoorziening en biedt daarmee voor jong en oud vele mogelijkheden tot ontspanning en recreatie. Voor sportievelingen ligt er meer dan voldoende uitdaging, maar ook voor de rustige banenzwemmers is het een zeer geschikte plek om te relaxen en te bewegen. De accommodatie is daarnaast toegankelijk voor mindervaliden.

Zwembad
Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en beschikt over een beweegbare bodem met een diepte tot 3,50 meter. Hiermee is het bad uiterst geschikt voor o.a. zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook vinden hier de zwemlessen, het schoolzwemmen en de goed bezochte zwemdisco’s plaats. Bovendien is het wedstrijdbad een uitdaging voor trimzwemmers. De watertemperatuur is gemiddeld 29°C. Vanzelfsprekend beschikt de accommodatie over voldoende kleedkamers, wisselcabines en een EHBO-voorziening.

Er is een peuterbad aanwezig waar de kleintjes zich kunnen vermaken in het water, bij de glijbaan en bij de speelattributen. Op zondag is het water extra verwarmd.

Horeca
In de ruim opgezette horeca met diverse zitjes kun je lekker ontspannen voor, tijdens of na je zwemactiviteiten. Een gedeelte van de horeca heeft goed zicht op het zwembad en vanuit hier kunnen ouders/verzorgers de zwemles van hun kind goed volgen. Er is een kinderhoek aanwezig waar kinderen kunnen kleuren, spelletjes kunnen spelen en nog veel meer.

Zonnebank
De zonnebankruimte biedt optimale privacy en is de uitgelezen mogelijkheid om verantwoord een gezonde bruine tint te krijgen. De ruimte is in het bezit van een eigen douchegedeelte. Je kan een reservering plaatsen door telefonisch contact op te nemen met onze accommodatie.

Vergaderingen en evenementen
Er is een vergaderruimte aanwezig welke gebruikt kan worden voor o.a. (zakelijke) bijeenkomsten, teambesprekingen en workshops. Daarnaast staan we graag voor je klaar bij de organisatie van bedrijfsuitjes, feesten en andere verhuuractiviteiten. Samen kijken we hoe we jou het beste kunnen ondersteunen bij de organisatie van jou bijeenkomst of evenement! Neem contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken.
 

  • Voor jong en oud
  • Zonnebank aanwezig
  • Gezellige en ruim opgezette horeca
  • Voldoende parkeergelenheid
  • 4 uur lang gratis parkeren

Contact

't Derde Haad

Kimswerderweg 43, 8862 TR Harlingen

Open in Google maps

Telefoonnummer 0517-413201

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport