Sporthallen 't Dok Dronten

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)

Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Over de locatie

Ons mooie complex in Dronten bestaat uit twee grote sporthallen. De sporthallen beschikken over de standaard belijningen en zijn tevens af te huren voor onder andere sportevenementen en bijeenkomsten. 

Sporthallen 't Dok beschikt over twee sporthallen. Hal 1 heeft een afmeting van 28x48 meter. De hal is te scheiden in drie gelijke delen door middel van twee scheidingswanden. 

Hal 2 heeft een afmeting van 30x48 meter. Deze hal beschik over één scheidingswand waardoor de hal op te delen is in 1/3 hal en 2/3 hal.

Zowel hal 1 als hal 2 beschikken over de standaard belijning voor sporthallen waardoor alle zaalsporten mogelijk zijn. Daarnaast beschikken beide hallen over een ruime  tribune met 500 tribuneplaatsen per zaal. 

Beide sporthallen zijn voorzien van voldoende kleedkamers en twee ruimtes voor leerkrachten of scheidsrechters. Doordat de sporthallen een ruime afmeting hebben is het ook mogelijk om sporttoernooien, evenementen, markten en bijeenkomsten te organiseren in 't Dok. Wil je meer informatie over het afhuren van Sporthallen 't Dok, neem dan contact op via onderstaand contactformulier.  

Horeca
In onze horecagelegenheid kun je voor, tijdens of na het sporten of een evenement terecht voor een hapje en een drankje. 

Optisport Dronten
Optisport Dronten beschikt over een zwembad, meerdere sporthallen en gymzalen in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

  • Twee multifunctionele sporthallen
  • Horeca aanwezig
  • Af te huren voor evenementen
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Contact

Sporthallen 't Dok Dronten

Educalaan 3, 8251 GC Dronten

Open in Google maps

Telefoonnummer 0652606478

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport