Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Dompelaar

Welkom bij de Dompelaar!

Het buitenbad is van 1 mei 2022 tot 1 september 2022 geopend. Houd er rekening mee dat de openingstijden per dag kunnen variëren, dit is namelijk afhankelijk van het weer. Lees hier alle informatie.

Meer info

Aanbod & prijzen

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De openingstijden voor ons buitenbad zijn afhankelijk van de weersverwachting. Dagelijks om 09:00 werken we de actuele openingstijden voor dezelfde dag bij.

Lokale berichten

Over de locatie

De Dompelaar is gelegen in het buitengebied van Groot-Ammers, tussen de zomer- en winterdijk in. De afstand tot het centrum is ongeveer 1,5 kilometer, waardoor je van alle rust kunt genieten.

Zwembad

Het openluchtzwembad in Groot-Ammers bestaat uit een wedstrijdbad, een instructiebad en een peuterbad. 

Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en telt zes banen. Het ondiepe gedeelte is 1.10 meter en het diepste gedeelte is 2.20 meter. Het bad is voorzien van een glijbaan van dertien meter lang en een duikplank van één meter hoog. Tijdens het vrijzwemmen zijn deze om de beurt open. 

Het instructiebad heeft een afmeting van 5x12 meter en een maximale diepte van 0.90 meter. Hiermee is het bad uiterst geschikt voor jonge kinderen. 

Voor de kleintjes is er een mooi peuterbad met een speelhuisje in het water. De diepte van dit bad loopt van 0.20 meter naar 0.40 meter. 

Ligweide 1

De eerste ligweide is gelegen in de buurt van de kassa en ligt compleet in de schaduw van de bomen. Op deze ligweide staan wipkippen en een klimrek.

Ligweide 2

De tweede ligweide is gelegen bij het diepe bad en ligt geheel in de zon. Op deze ligweide is een volleybalnet aanwezig.

Horeca

Er is een klein winkeltje aanwezig waar je o.a. diverse dranken, snoep, ijsjes en chips kan kopen. We staan graag voor je klaar!   

  • Wedstrijdbad
  • Peuterbad
  • Glijbaan
  • Twee ligweides
  • Kleinschalige horeca
  • Voldoende parkeerplaatsen
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

De Dompelaar

Sportlaan 3, 2964 AN Groot-Ammers

Open in Google maps

Telefoonnummer 0184-661547

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport