Afbeelding Optisport Buitenbad De Dompelaar

De Dompelaar

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

De Dompelaar is gelegen in het buitengebied van Groot-Ammers, tussen de zomer- en winterdijk in. De afstand tot het centrum is ongeveer 1,5 kilometer, waardoor je van alle rust kunt genieten.

Zwembad

Het openluchtzwembad in Groot-Ammers bestaat uit een wedstrijdbad, een instructiebad en een peuterbad. 

Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en telt zes banen. Het ondiepe gedeelte is 1.10 meter en het diepste gedeelte is 2.20 meter. Het bad is voorzien van een glijbaan van dertien meter lang en een duikplank van één meter hoog. Tijdens het vrijzwemmen zijn deze om de beurt open. 

Het instructiebad heeft een afmeting van 5x12 meter en een maximale diepte van 0.90 meter. Hiermee is het bad uiterst geschikt voor jonge kinderen. 

Voor de kleintjes is er een mooi peuterbad met een speelhuisje in het water. De diepte van dit bad loopt van 0.20 meter naar 0.40 meter. 

Ligweide 1

De eerste ligweide is gelegen in de buurt van de kassa en ligt compleet in de schaduw van de bomen. Op deze ligweide staan wipkippen en een klimrek.

Ligweide 2

De tweede ligweide is gelegen bij het diepe bad en ligt geheel in de zon. Op deze ligweide is een volleybalnet aanwezig.

Horeca

Er is een klein winkeltje aanwezig waar je o.a. diverse dranken, snoep, ijsjes en chips kan kopen. We staan graag voor je klaar!   

  • Wedstrijdbad
  • Peuterbad
  • Glijbaan
  • Twee ligweides
  • Kleinschalige horeca
  • Voldoende parkeerplaatsen
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De openingstijden voor ons buitenbad zijn afhankelijk van de weersverwachting. Dagelijks om 09:00 werken we de actuele openingstijden voor dezelfde dag bij.

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

0184-661547

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Evenementen

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.