Optisport De Dompelaar Groot-Ammers

De Dompelaar

Zwemmen in het zwembad, ontspannen op de ligweide of lekker bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport De Dompelaar is dé gezellige en sportieve ontmoetingsplek van regio Groot-Ammers.

Ons aanbod

Meer informatie

Het openluchtzwembad in Groot-Ammers bestaat uit een wedstrijdbad, een instructiebad en een peuterbad. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25 x 15 meter en telt zes banen. Het ondiepe gedeelte is 1.10 meter en het diepste gedeelte is 2.20 meter. Het bad is voorzien van een glijbaan van dertien meter lang en een duikplank van één meter hoog. Tijdens het vrijzwemmen zijn deze om de beurt open. 
 

Het instructiebad heeft een afmeting van 5 x 12 meter en een maximale diepte van 0.90 meter. Hiermee is het bad uiterst geschikt voor jonge kinderen. 

Voor de kleintjes is er een mooi peuterbad met een speelhuisje in het water. De diepte van dit bad loopt van 0.20 meter naar 0.40 meter. 

Ligweides
De eerste ligweide is gelegen in de buurt van de kassa en ligt compleet in de schaduw van de bomen. Op deze ligweide staan wipkippen en een klimrek.

De tweede ligweide is gelegen bij het diepe bad en ligt geheel in de zon. Op deze ligweide is een volleybalnet aanwezig.

Horeca
Er is een klein winkeltje aanwezig waar je o.a. diverse drankjes en wat te eten kunt kopen. We staan graag voor je klaar!  

  • Drie verschillende zwembaden
  • Glijbaan
  • Twee ligweides
  • Kleinschalige horeca
  • Gratis parkeren

Contact

De Dompelaar

Sportlaan 3, 2964 AN Groot-Ammers

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0184-661547

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.