Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Aqua'­Therapie

Ideaal om aan je spieren en conditie te werken bij revalidatie, of bij fysieke of neurologische klachten
Afbeelding Aqua'Therapie groepsles

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Afbeelding Oefenuur

Aqua'Fun

Speelplezier voor kinderen in het water
Afbeelding Aqua'Fun

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Rooster & openingstijden

Lokale berichten

Over de locatie

Den Donk, gelegen in Oisterwijk, is een multifunctioneel sportcentrum met een zwembad, sporthal en klimwand van 7x6 meter. Daarnaast is er de mogelijkheid om na het sporten een hapje of drankje  te nuttigen in de moderne horeca. Het sportcentrum is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Zwembad

Het wedstrijdbad in Oisterwijk heeft een afmeting van 25x15 meter en telt daarmee zes banen. Het wedstrijdbad is deels voorzien van een beweegbare bodem. Gedurende de week vinden er verschillende activiteiten plaats, zoals zwemlessen en groepslessen, in het zwembad waardoor de watertemperatuur varieert van 28,5 tot 31°C. Daarnaast is het bad van alle gemakken voorzien zoals een luie trap, invalidelift etc. Vanuit de horeca heb je zicht op de breedte van het bad.

Sporthal

De sporthal in Oisterwijk is een multifunctionele ruimte die gesplitst kan worden in drie zalen. De sporthal beschikt over belijning voor de volgende sporten: negen badmintonvelden, drie basketbalvelden, één handbalveld inclusief drie minivelden,  drie volleybalvelden met belijning voor de C-jeugd en één OMS-veld voor zaalvoetbal, korfbal en zaalhockey. De sporthal is ook geschikt voor het organiseren van diverse evenementen en kan dus ook worden gehuurd.

De tribune bevindt zich op de eerste verdieping en is te bereiken via de trap in de hal. In totaal zijn er per zaal 50 tribuneplaatsen beschikbaar. Wanneer de hele sporthal gebruikt wordt zijn er 150 tribuneplaatsen. Heb je vragen over het reserveren of de beschikbaarheid van de sporthal? Vul dan het contactformulier in. 

Klimwand

In de sporthal bevindt zich een klimwand van zeven meter hoog en zes meter breed. Er kunnen maximaal vijf personen tegelijkertijd klimmen over verschillende routes op meerdere moeilijkheidsniveaus. De klimwand wordt doorgaans gebruikt door middelbare scholen, maar hij kan ook gebruikt worden voor kinderfeestjes of de groepsles Kidsfun. 

Horeca

Onze horeca is robuust maar warm aangekleed. Na het sporten ben je hier van harte welkom om een hapje of drankje te nuttigen. Bij mooi weer staan de terrasdeuren open en kun je genieten van het lekkere weer onder het genot van een kopje koffie of een smoothie. 

Vergaderruimte

Den Donk in Oisterwijk beschikt over twee vergaderruimtes die, als het nodig is, ook samengevoegd kunnen worden. De vergaderruimtes bevinden zich in de horeca en zijn goed afsluitbaar. Tevens zijn de ruimtes voorzien van alle moderne gemakken voor een inspirerende vergadering. Heb je nog vragen of wil je de vergaderruimte huren? Vul dan het contactformulier in. 

Toegankelijkheid mindervaliden

Bij Optisport Den Donk is iedereen van harte welkom. Wij voldoen dan ook aan alle eisen om alle gasten goed te ontvangen waardoor iedereen bij ons kan sporten of gebruik kan maken van de horeca. 

  • Zwembad met beweegbare bodem
  • Vergaderruimte
  • Klimwand van zeven meter hoog
  • Moderne horeca
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Ruime parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

Den Donk

Sportlaan 12, 5062 JK Oisterwijk

Open in Google maps

Telefoonnummer 013-5210506

Openingstijden locatie

Ma t/m vr 07:00 - 23:00
za t/m zo 08:00 - 15:00

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport