Aqua Probeerweek

Aqua Probeerweek

Optisport Dordrecht organiseert gratis Aqua’Probeerweek voor jong en oud!

Bij Optisport Sportboulevard Dordrecht is het van 20 t/m 26 september mogelijk om 1 gratis Aqua’Groepslessen naar keuze uit te proberen (alleen voor nieuwe bezoekers). Middels deze Aqua’Probeerweek benadrukt Optisport het belang van werken aan vitaliteit en wilt zij inwoners van de Regio Drechtsteden stimuleren om weer samen in beweging te komen.

Samen bewegen werkt stimulerend
Middels de Aqua’Probeerweek kunnen mensen die nog geen lid zijn van Optisport Sportboulevard Dordrecht vrijblijvend kennismaken met het aanbod Aqua’Groepslessen. Naast dat het al enige tijd mogelijk is om individueel te sporten, kan er namelijk ook weer in groepsverband worden gesport. “Samen bewegen is leuk en haalt ons uit het gevoel van isolement dat we sinds de start van de coronacrisis met ons meedragen. We merken hier op locatie echt dat mensen er weer aan toe zijn samen te zwemmen, en er mentaal ook van opknappen.”

Hoe kan ik reserveren?
Aanmelden is mogelijk door het contactformulier onderaan de website in te vullen. Graag onder duidelijke vermelding van: naam bezoeker, telefoonnummer, datum en tijdstip en van de gewenste Aqua'les doorgeven. Deelnemen is mogelijk maximaal 1x per persoon.