Groepsles

Aqua'Slank (cursus)

Wat houdt de cursus Aqua'Slank in?

Aqua’Slank is een manier om op leuke wijze af te vallen. Het is een 6 wekelijkse cursus waarin gesprekken met een gewichtsconsulent en zwemmen bij de Sportboulevard worden gecombineerd. Wat is het doel? Natuurlijk afvallen, maar ook werken aan een gezonder eetpatroon.

Is dat haalbaar?

Ja, dat is haalbaar! Het enige wat je nodig hebt is motivatie om je eetgedrag te veranderen. Zonder wil kom je er niet.

Aqua’Slank begint op dinsdag 14 september om 19.00 uur bij Optisport. Hier kun je deelnemen aan verschillende  groepslessen zoals Aqua’Aerobics. Dit is een belangrijk onderdeel van het programma, want van één uur zwemmen verbrand je veel calorieën.

Wat is nu de rol van de gewichtsconsulent?

In de eerste week van de cursus wordt een intakegesprek met gewichtsconsulent Irene ingepland. Zij berekent (indien je dit wilt) je BMI, buikomvang en behoefte aan calorieën. Daarnaast wordt met de gewichtsconsulente besproken welk doelen je hebt.

Andere deelnemers leren kennen

Elke dinsdagavond ontmoeten we elkaar en starten we met een kopje koffie of thee in het IJscafe. Irene geeft op dat moment een minilezing van 15 minuten over een gezond onderwerp zoals suiker en koolhydraten, vet en gezond vet, emotie-eten en caloriebehoefte. Je werkt dus niet alleen aan je gewicht maar je krijgt nieuwe kennis en inzichten over voeding en eetpatronen

Kosten € 195,00 (dit is inclusief het zwemmen)*

*De kosten voor de gewichtsconsulent worden (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Meer informatie is op te vragen bij Irene via (06) 24208226 of meld je aan via irene@vanavvoedingenmassage.com

  • Dinsdag 14 september 2021, 19:00 uur - dinsdag 19 oktober, 20:00 uur
  • € 195,00
  • Optisport Sportboulevard Dordrecht