Informatie Health Club

Informatie OHC

Beste sporters,

Zoals je waarschijnlijk al hebt vernomen moeten wij van 19 december t/m 14 januari de deuren van onze Health Club sluiten. Wij balen enorm dat wij niet kunnen doen wat we het liefst doen, samen met jou in beweging zijn! Daarnaastbegrijpen we dat deze sluiting bij jou als sporter wellicht enkele vragen opwekt. In deze nieuwsbrief informeren wij jou graag over een aantal zaken. 

Betalingen

Aangezien jij de komende periode helaas geen gebruik kunt maken van onze faciliteiten, zullen wij jouw abonnement tijdelijk bevriezen. Je betaalt dus geen abonnementskosten tot de maatregelen het sporten in onze club weer mogelijk maken. 

Uitstel jaarlijkse prijsverhoging

Ook hebben wij besloten om de jaarlijkse prijsverhoging voorlopig uit te stellen. De kosten van je abonnement zullen de komende periode dus niet worden verhoogd. 

Stay fit

Om ervoor te zorgen dat jij ook de komende periode in beweging blijft, bieden wij je graag onderstaande twee extra’s aan. 

- Twee maanden gratis toegang tot Fitsnacks.TV. Hier vind je meer dan 600 home workouts. Gebruik bij het aanmaken van je gratis account de code: CJMMBRS-LCKDWN1221

- Elke avond meerdere live trainingen op www.clubjoy.live

Wij hopen je zo snel mogelijk weer in onze club te mogen verwelkomen en zullen je altijd op de hoogte houden van eventuele wijzigingen of updates. 

Met sportieve groet,

Optisport Health Club Dordrecht

Tijdelijke sluiting Optisport Health Club

Contact

Sportboulevard Dordrecht

Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 078-7111600

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.