VERANDERING AQUA'THERAPIE

therapie

Beste deelnemers van de aquatherapie groepstraining.

Met ingang van 1 januari gaat er een wijziging plaatsvinden met betrekking tot de deelname aan de groepstraining in het zwembad. Vanwege het borgen van het doel van de aquatraining, zal de aquatraining volledig verzorgd gaan worden door Jera. Deelnemen aan de aquatherapie kan vanaf 1 januari alleen nog via Jera en niet meer rechtstreeks via Optisport. 

Deze verandering betekent voor nieuwe deelnemers dat er altijd eerst een intake bij de fysiotherapeut gepland wordt voordat er deelgenomen kan worden aan een groepstraining. Voor de mensen die nu deelnemen via het kopen van een kaartje aan de balie van Optisport betekent het dat ze geen kaartje meer kunnen kopen aan de balie, maar dat ze per training de kosten betalen aan Jera. Naast de kosten voor toegang tot het zwembad wordt er ook een vergoeding gevraagd voor de instructie aan het bad. De totale kosten voor deelname zijn € 14,00 per training. Jera stuurt achteraf een factuur naar de deelnemers. Voor de mensen wiens aquatherapie gedeclareerd wordt bij zorgverzekering veranderd er niets. 

Er zijn zorgverzekeringen die (naast fysiotherapie) een aparte vergoeding voor aquatraining/hydrotherapie in het aanvullende pakket hebben. Kijk daarom altijd je polis na of er aanspraak gemaakt kan worden op een aanvullende vergoeding naast de vergoeding fysiotherapie. We kunnen het ons voorstellen dat deze verandering vragen oproept. Laat het ons weten als je meer informatie wilt. 

Samen wit en gezond

Samen bewegen in het ondiepe water is gezond en bovendien erg gezellig. Onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur voer je op een verantwoorde manier en op je eigen niveau de oefeningen uit.  Houd je spieren soepel en voel je weer helemaal fit.

Wordt fit in het water!

  • Train in een gezellige groep op je eigen niveau;
  • De les leent zich voor gezelligheid en het onderhouden van sociale contacten;
  • Inclusief gebruik van materialen zoals dumbells en flexibeams;
  • De gezellig muziek zorgt voor extra motivatie en een leuke sfeer;
  • Onder begeleiding van een gediplomeerde en enthousiaste instructeur.

Indien Aqu'aTherapie hiermee voor u komt te vervallen, bieden wij op maandag, woensdag en vrijdag Aqua'Fit aan in het doelgroepenbad van 09:00 tot 09:45 uur. Deze activiteit is wel via Optisport Dordrecht te reserveren. 

Contact

Sportboulevard Dordrecht

Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 078-7111600

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.