Sportboulevard Dordrecht

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Afbeelding Oefenuur

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Afbeelding Groepsles AquaFit

Aqua'­Therapie

Ideaal om aan je spieren en conditie te werken bij revalidatie, of bij fysieke of neurologische klachten
Afbeelding Aqua'Therapie groepsles

Buffelavond

Deelname is gratis. Je betaalt alleen de toegang voor de ijsbaan
Afbeelding Langebaan Schaatsen Optisport

Rooster & openingstijden

Over de locatie

De Optisport Sportboulevard Dordrecht beschikt over een compleet sportaanbod. Je vindt er een zwembad, Optisport Health Club, sporthal en ijsbaan. Er zijn twee vergaderzalen beschikbaar om te vergaderen met je bedrijf, relatie of klanten. Daarnaast is de Sportboulevard multifunctioneel en worden er grote (internationale) sportevenementen gehouden. 

Zwemmen, schaatsen, fitness, vergaderen en events onder 1 dak!

Wedstrijdbad

De zwemhal in Dordrecht, die circa 14 meter hoog is, beschikt over 50-meter wedstrijdbad Daarmee behoort Dordrecht tot de top 3 van de Nederlandse topzwembaden. Boven de kleedvoorzieningen is de tribune geplaatst, die plaats biedt aan ruim 500 toeschouwers.

Het bad is 3 meter diep en gedeeltelijk voorzien van een beweegbare bodem. In dit gedeelte (10 x 21 meter) kan de diepte van het bad variëren tussen de 0,05 en 3 meter. Bovendien is het wedstrijdbad in twee delen van 25 meter te scheiden door middel van een klapwand. Hier worden ook zwemlessen gegeven.

Doelgroepenbad

Het doelgroepenbad heeft een afmeting van 10 x 25 meter en is voorzien van een beweegbare bodem over de gehele oppervlakte. Daarmee kan de diepte variëren tussen 0,05 en 1,60 meter. 

Recreatiebad

Het recreatiebad bestaat uit een bassin in een speelse vorm met twee whirlpools. In de ruimte van het recreatiebad bevindt zich tevens een zwemmersterras met bar. Het bad is geschikt voor ouders met kinderen, volwassenen, diverse lesactiviteiten en diverse doelgroep activiteiten.

Optisport Health Club

Bij Optisport Health Club Dordrecht kan je gebruik maken van de verschillende faciliteiten die deze accommodatie te bieden heeft. Je kan bij ons lekker trainen in de fitnessruimte maar ook banenzwemmen in het zwembad of schaatsen op onze ijsbaan.

Sporthal

Optisport Sportboulevard Dordrecht beschikt over een mooie sporthal (1500m2) die in drie delen gesplitst kan worden. In de sporthal is er naast een vast tribune ook een uitschuifbare tribune. De Sportboulevard biedt voor zowel het onderwijs als het verenigingsleven een groot scala aan mogelijkheden. 

Wil je meer informatie of wil je de sporthal huren? Dan kun je het onderstaande contactformulier invullen. 

IJsbaan

De ijsbaan beschikt over 3 banen: op de begane grond van de ijshal bevindt zich de ijshockeybaan (30 x 60 meter) en daarnaast bevindt zich de Funbaan (30 x 20 meter) die veelal gebruikt wordt voor trainingen. Op de eerste verdieping bevindt zich een 275-meter hardrijbaan.

Vergaderzalen

Optisport Sportboulevard Dordrecht heeft naast de mooiste sportfaciliteiten ook de beschikking over 2 schitterende vergaderzalen. Deze zalen zijn perfect voor vergaderingen, trainingen, presentaties en congressen. In de zalen is standaard gratis WiFi, een beamer en een flipover aanwezig. De vergaderzalen zijn ook te reserveren in combinatie met onze horeca.

Optisport Sportcafé

De beste plek om tijdens je bezoek aan Optisport Sportboulevard Dordrecht even lekker te ontspannen. Een kopje koffie met een koek, sportdrankjes, lekkere broodjes en natuurlijk een frietje. 

Ons Sportcafé biedt tevens de mogelijkheid voor het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen met bijpassende cateringwensen. Bijvoorbeeld een gezellige personeelsborrel met een Curling Clinic of een vergaderdag met een afsluitend buffet.

  • 50 meter zwembad
  • Overdekte ijsbaan met 400 meter bochten
  • Optisport Health Club
  • Restaurant aanwezig
  • Multifunctionele accommodatie
  • Betaald parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Contact

Sportboulevard Dordrecht

Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht

Open in Google maps

Telefoonnummer 078-7111600

Openingstijden receptie (tot en met 21 augustus)

Maandag 06:45-12:00
Dinsdag 06:45-12:00
Woensdag 06:45-12:00
Donderdag 06:45-12:00
Vrijdag 06:45-12:00
Zaterdag 08:30-14:00
Zondag GESLOTEN

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport