Faciliteiten, sporten en ontspannen in de Dudok Arena

In Hilversum, het groene hart van Nederland, staat sinds 1999 de Dudok Arena, een multifunctioneel sportcomplex van internationale afmetingen en allure. Dit schitterende complex met een totale oppervlakte van 4400m2, bestaat uit een squashbaan, trendy Sportcafé "Amerikaanse stijl", klimwand en een sporthal van Olympische afmetingen, bestemd voor uiteenlopende topsportactiviteiten, beurzen en commerciële evenementen. Dudok Arena is uitstekend bereikbaar en heeft een ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Dudok verbindt

Dudok Arena onderscheidt zich niet alleen door vormgeving, hoge kwaliteit en vele technische verrassingen en extra's, maar zeker ook door de integratie met het ROCvA en de sportieve binding met het bedrijfsleven, met recht is Dudok Arena daarmee Energy for Brains & Body.

Bereikbaarheid en parkeren bij de Dudok Arena

De bereikbaarheid van onze locatie is goed. Direct aan de Dudok Arena ligt een groot parkeerterrein en we hebben een treinstation voor de deur.

Ingang Dudok Arena
Sporthal Dudok Arena
Horeca Dudok Arena
Horeca Dudok Arena
Zaal Dudok Arena
Evenement Dudok Arena

BINNENSPORTEN

Voorbeeld

Dudok Arena is een multifunctionele sportaccommodatie waar particulieren, verenigingen en bedrijven een gedeelte of de gehele sporthal kunnen huren per uur of eventueel op contractbasis voor het beoefenen van uiteenlopende sporten, zoals bijvoorbeeld basketbal, volleybal, gymnastiek, korfbal, honkbal, badminton, turnen, zaalvoetbal en squashen. Het hiervoor benodigde materiaal is ten allen tijden beschikbaar tijdens verhuur.

Voor reserveringen kun je contact opnemen met: Martin Bakvis
Dudokarena@optisport.nl
Tel: 035 – 6422237

Afbeelding_Dudok

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.