Faciliteiten, sporten en ontspannen in de Dudok Arena

In Hilversum, het groene hart van Nederland, staat sinds 1999 de Dudok Arena, een multifunctioneel sportcomplex van internationale afmetingen en allure. Dit schitterende complex met een totale oppervlakte van 4400m2, bestaat uit een squashbaan, trendy Sportcafé "Amerikaanse stijl", klimwand en een sporthal van Olympische afmetingen, bestemd voor uiteenlopende topsportactiviteiten, beurzen en commerciële evenementen. Dudok Arena is uitstekend bereikbaar en heeft een ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Dudok verbindt

Dudok Arena onderscheidt zich niet alleen door vormgeving, hoge kwaliteit en vele technische verrassingen en extra's, maar zeker ook door de integratie met het ROCvA en de sportieve binding met het bedrijfsleven, met recht is Dudok Arena daarmee Energy for Brains & Body.

Bereikbaarheid van de Dudok Arena

De bereikbaarheid van onze locatie is goed. Direct aan de Dudok Arena ligt een groot parkeerterrein en we hebben een treinstation voor de deur.

Ingang Dudok Arena
Sporthal Dudok Arena
Horeca Dudok Arena
Horeca Dudok Arena
Zaal Dudok Arena
Evenement Dudok Arena

SQUASHEN

Voorbeeld

Ben je benieuwd of squashen iets voor jou is? Of wil je juist nog beter worden? Bezoek de Dudok Arena en sta direct op de baan voor een onvergetelijk potje squash! 

ma

-
SQUASHEN

di

-
SQUASHEN

wo

-
SQUASHEN

do

-
SQUASHEN

vr

-
SQUASHEN

week

print-icon

Dudok Arena

ma

 • -
  SQUASHEN

di

 • -
  SQUASHEN

wo

 • -
  SQUASHEN

do

 • -
  SQUASHEN

vr

 • -
  SQUASHEN
print-icon

SQUASHEN

baanhuur
€ 22,00
per uur, materiaal is inbegrepen bij de prijs
12-rittenkaart
€ 220,00
materiaal is inbegrepen bij de prijs