Optisport Sport- en evenementenhal De Kreek

Event-, horeca- en vergaderlocatie De Kreek

Kerkdriel

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Theaterzaal huren

Interesse in het huren van onze theaterzaal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Theaterzaal

Zeskamp

Voor de kinderen die een sportief en stoer feestje willen!
Zeskamp[

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Meer informatie

De Kreek beschikt over verschillende zalen die voor allerlei activiteiten gehuurd kunnen worden. Heb je een receptie, feest, borrel, presentatie, vergadering, symposium of congres? Neem voor alle mogelijkheden contact op via kreek-reserveringen@optisport.nl.

Zalen
De Kreek biedt professioneel ingerichte vergaderzalen: van kleine compacte vergaderzalen tot een grote theaterzaal met 250 zitplaatsen. De zalen kunnen op aanvraag worden voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.

Sporthal
De Kreek beschikt over een grote sporthal met een afmeting van 42 x 24 meter. De sporthal kan verdeeld worden in twee aparte delen. De hal beschikt over de volgende sportvelden: acht badmintonvelden, drie basketbalvelden over de breedte en één basketbalveld over de lengte, drie handbalvelden en drie volleybalvelden. Verder is de sporthal geschikt voor gymnastiek, voetbal, rolschaatsen en judo. De hal heeft een houten (Amerikaanse zwevende) vloer die zeer geschikt is voor deze sporten. Tot slot leent de sporthal zich uitstekend voor (muziek)evenementen.

Horeca
Onze horeca is sfeervol ingericht en beschikt over ruim 130 zitplaatsen en kent een uitgebreide menukaart. De horeca beschikt over een groot buitenterras dat uitkijkt over een mega speeltuin waar kinderen zich uren kunnen vermaken. 

Naast onze centrale horeca beschikken wij over verschillende andere ruimtes met horeca mogelijkheden voor privé partijen en/of evenementen. Denk hierbij aan theatervoorstellingen, carnaval, maar ook congressen, vergaderingen of verenigingsbijeenkomsten.

Wij hebben ook nog een kleine “natte” bar welke wij bij het Vrijzwemmen gebruiken. Ons motto: “niks is ons te gek en alles kan”.

Speeltuin
Aan de achterkant van ons pand is een grote speeltuin waar kinderen gratis toegang tot hebben. Er staan onder andere schommels, een glijbaan, een klimtoren, wiptoestellen en nog veel meer.

  • Multifunctionele accommodatie
  • Uitgebreide horeca
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer (10 minuten lopen vanaf de bushalte)

Contact

Event-, horeca- en vergaderlocatie De Kreek

Wilgenpas 2, 5331 KC Kerkdriel

Open in Google maps

Zwembad

Telefoonnummer 0418-632088
E-mailadres kreek@optisport.nl

Telefonische bereikbaarheid receptie

Maandag 09:30 - 12:00 en 19:30 - 21:00
Dinsdag 13:30 - 20:30
Woensdag 09:00 - 13:00 en 18:00 - 20:30
Donderdag 07:00 - 10:00 en 19:00 - 21:00
vrijdag 11:30 - 14:30
Zondag 09:00 - 13:30