Een sporter kijkt lachend in de camera terwijl hij halters lift tijdens een van de groepslessen in een Optisport healthclub.

Health Club Medemblik

Medemblik
Sport deze zomer met 50% korting
Onbeperkt sporten in juni, juli & augustus

Sport deze zomer met 50% korting!

Bij Optisport ben je aan het goede adres om er een topzomer van te maken! Kies voor 2 of 3 maanden sporten en ontvang tot wel 50% korting! Liever direct een abonnement voor 12 of 24 maanden? Dan sport jij de rest van deze zomer gratis! Meer informatie vind je op deze pagina.

Aanmelden & Contact

Activiteiten

Club Yoga

Zoek naar de goede balans tussen ontspanning en inspanning
Een groep sporters doet yoga oefeningen tijdens een groepsles Club Yoga bij Optisport, om zo lichaam en geest in balans te houden.

Club Booty

De beste billen & benen training van dit moment
Drie vrouwen doen been- en armspieroefeningen tijdens een uitdagende les BootyFit bij Optisport waarin alle spiergroepen worden getraind.

Zumba

Dans op de leukste dansstijlen en verbeter tegelijkertijd je conditie!
Twee vrouwen oefenen een danspasje tijdens de Zumba groepsles op een van de locaties van Optisport.

OptiKids

Doe mee aan de groepslessen en krijg plezier in het sporten
Afbeelding OptiKids

HIIT

Ben jij al bekend met fitness en wil je meer? Doe dan mee aan een HIIT groepsles!
Een man beweegt zware touwen in een golfbeweging op en neer, tijdens een intensieve training HIIT bij Optisport, waarin je optimaal resultaat behaalt op spierkracht en vetverbranding.

Tacoyo

Tacoyo geeft antwoord op enkele belangrijke vragen:
Afbeelding Tacoyo
Fitness Health Club Medemblik abonnementen en prijzen

Abonnementen & prijzen

Leuk dat je wilt komen sporten bij de Optisport Health Club! Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij meerdere abonnementen samengesteld. Kies het abonnement dat het beste bij jou past en maak gebruik van de vele voordelen die een lidmaatschap bij onze Health Club met zich meebrengt. 

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Sportschool
Wil je naar een echte ‘big gym’ met alle voorzieningen die daar bij horen? Dan ben je bij Optisport De Muiter op de juiste plek. Bij onze Health Club stel je samen met je personal trainer jouw persoonlijke fitness schema samen, voor bijvoorbeeld cardio- en krachttraining. Ook zien we je graag bij onze groepslessen. Herstel je van een blessure of ziekte? Dan helpen wij je graag bij het opbouwen van je conditie zodat je je weer fit voelt.

  Leden maken gratis gebruik van:

  • Persoonlijke & professionele begeleiding (incl. gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema’s)
  • Professionele fitness apparatuur van TechnoGym (cardio en kracht)
  • Ruim aanbod aan groepslessen 
  • Gratis sportdrank, koffie en thee
  • Sauna 

  Sportcafé De Muiter
  De Muiter Toe aan een verfrissend drankje na het sporten of zin in een kop koffie? Breng dan een bezoekje aan ons gezellige sportcafé. Deze horeca is een heel geschikte locatie voor een gezellig feestje. Heb je iets te vieren of wil je een evenement organiseren tot maximaal 250 personen? Dan helpen wij je graag. Wij zijn namelijk dol op feestjes. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons team. We denken graag met je mee. Voor meer informatie kan je ook het contactformulier invullen.

  Sport- en evenementenhal
  De sporthal is 50x30 meter. Door middel van twee scheidingswanden is de hal te scheiden in drie delen. De sporthal biedt zes kleedkamers. Iedere kleedkamer biedt aan sporters ruime douches en een eigen toilet. Doordat de sporthal zo groot is, zijn er heel veel mogelijkheden om hier evenementen en bijeenkomsten te organiseren. Dat kan tot maar liefst 1750 bezoekers! In combinatie met Sportcafé De Muiter is het mogelijk evenementen te organiseren tot 2000 bezoekers. Optisport De Muiter heeft tevens de beschikking over sporthal De Munt in Medemblik. Dit is een prachtige gymzaal die heel geschikt is voor kleinschaliger gebruik door verenigingen voor bijvoorbeeld vechtsporten, dansgroepen en MBVO activiteiten.
   

  • Goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema’s
  • Groepslessen
  • Gratis sportdrank
  • Gezellig sportcafé

  Contact

  Health Club Medemblik

  Admiraliteitsweg 6a, 1671 JA Medemblik

  Open in Google maps

  Telefoonnummer 0227-547349
  E-mailadres [email protected]

  Openingstijden

  maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00u
  zaterdag en zondag 08:30 - 13:30u