Optisport Health Club Rhenen

Health Club Rhenen

Rhenen
Optisport Lifestyle Programma
De beste versie van jezelf in 12 weken

Optisport Lifestyle Programma!

Ga samen met ons de uitdaging aan en start op 3 april met het Optisport Lifestyle Programma! Daarnaast profiteer je nu van 10% korting en betaal je slechts 252,- voor het hele programma. Klik hier voor meer info of meld je direct aan!

Meld je nu aan!

Aanbod & prijzen

Abonnementen en prijzen

Abonnementen & prijzen

Leuk dat je wilt komen sporten bij de Optisport Health Club! Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij meerdere abonnementen samengesteld. Kies het abonnement dat het beste bij jou past en maak gebruik van de vele voordelen die een lidmaatschap bij onze Health Club met zich meebrengt.

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Sportschool

In onze fitness ruimte kun je diverse vormen van fitness beoefenen, zoals cardio- en krachttraining. Je kunt hier zelfstandig trainen, op een moment dat het jou uitkomt. Stel dus jouw persoonlijke fitness schema samen, met bijvoorbeeld cross fitness en kom sporten wanneer je zint hebt! Herstel je van een blessure of ziekte? Dan kun je in onze sportschool je conditie weer opbouwen zodat je je weer fit voelt.

Leden met een abonnement maken gratis gebruik van:

  • Professionele fitness apparatuur van Matrix (cardio en kracht)
  • De faciliteiten van zwembad ( banenzwemmen & groepslessen)

Horeca
De horeca van ’t Gastland bevindt zich aan de voorkant van de locatie met een mooi, open zicht naar buiten. Het is een toegankelijke en gezellige plek waar je onder het genot van een hapje en drankje heerlijk kan ontspannen. Ben je in de buurt, kom dan zeker eens langs. Wij staan graag voor je klaar.

  • Fitness en Aqua'Groepslessen
  • Sauna
  • Glow Bowling
  • Moderne horeca
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren

Contact

Health Club Rhenen

Groeneweg 58, 3911 PG Rhenen

Open in Google maps

Telefoonnummer 031-7614633