Recreatief en competitief sporten, bowlen en boksen bij Optisport Flevopark in Dronten

Optisport Flevopark heeft 4 squashbanen. Je kunt bij ons terecht voor recreatief gebruik maar ook voor de competitie. Squashracket en ballen kun je bij ons huren. Na afloop kun je gezellig een drankje nuttigen in ons horecagedeelte.

Ook kun je bij ons deelnemen aan de bokschallenge. Deze wordt gegeven door speciaal opgeleide boks instructeurs.

Daarnaast is in onze accommodatie een bowlingcentrum, met 6 bowlingbanen, gevestigd. Hier kun je terecht voor kinderfeestjes, disco bowlen en senioren bowlen. Natuurlijk kun je ook gezellig aan de bar een drankje drinken en mag je gebruik maken van onze dartborden.

Omdat Flevopark in hetzelfde pand gevestigd is als Avontura kunnen wij uitgebreide arrangementen aanbieden en is onze accommodatie zeer geschikt voor uw familiefeest, groepsuitje of bedrijfsfeest. Vraag vrijblijvend een offerte aan via flevopark@optisport.nl.

Flevopark Avontura Dronten Squasen Bowlen
Flevopark squashen Avontura Dronten Bowlen
Afbeelding_Flevopark _Dronten_Horeca_squash
Afbeelding_Flevopark _Dronten_Horeca_Squash
Afbeelding_Flevopark _Dronten_Horeca_bowling
Afbeelding_Flevopark _Dronten_Bowling
Afbeelding_Flevopark _Dronten_Bowling
Afbeelding_Flevopark _Dronten_Bowling 2

VERHUUR

Avontura/Flevopark Dronten afhuren

Vergader- of feestlocatie huren

Ben jij op zoek naar een locatie voor het vieren van een verjaardag, bruiloftsreceptie, bedrijfsfeest of jubileum? Of toch meer een zakelijke bijeenkomst als een vergadering, meeting, congres, training of presentatie? Bij Flevopark Dronten ben je aan het juiste adres. Wij bieden diverse zalen van verschillende groottes aan die gehuurd kunnen worden voor evenementen van ieder formaat. Op voorhand nemen wij uitgebreid jouw wensen door, zodat wij je hier perfect in kunnen voorzien. Is jouw avond geslaagd, dan is onze avond ook geslaagd. Zo kunnen wij jou een muziekinstallatie, verlichting, een podium, statafels en dergelijke aanbieden. Jij wenst, wij leveren maatwerk. Ook kan je gebruik maken van onze uitgebreide catering.

Zakelijke of feestelijke gelegenheid

Zoals benoemd beschikt ons pand over diverse ruimtes die geschikt zijn voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden. Van kleine bijeenkomsten als een vergadering, training, presentatie tot grotere evenementen als een receptie, congres, verjaardags- of bedrijfsfeest. Wij houden rekening met jouw wensen, zodat de grootte van de ruimte past bij de sfeer die jij voor ogen hebt. In onze kleinste ruimte  passen maximaal 10 personen, terwijl onze grootste ruimte  geschikt is voor groepen tot wel 1.000 personen. De mogelijkheden zijn dus uitgebreid en de keuze is aan jou.

Vergaderen_dronten

Horeca

Wens jij kwalitatief goed eten tijdens het evenement? Ook daarin kunnen wij jou in je behoeften voorzien. Ons pand beschikt namelijk over twee horecagelegenheden waar we tot wel 75 personen kunnen ontvangen. Buiten de horecagedeelten kunnen wij ook hapjes en drankjes aanbieden binnen het pand. Met onze uitgebreide keuken varieert het eten van bittergarnituur tot broodjes  en avondmaaltijden. In principe kunnen wij alles klaarmaken, etenswensen kan je met ons afstemmen tijdens het reserveren.

Zaal_huren_dronten

Bereikbaarheid

Flevopark Dronten is uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor de deur hebben wij voldoende (gratis) parkeergelegenheid en het busstation zit op minder dan 10 minuten loopafstand.

Heb je interesse? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om jouw wensen te bespreken.