Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)

Afbeelding Sporthal Huren

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?

Afbeelding Evenement Organiseren

Rooster & openingstijden

Evenementen

Over de locatie

De Frankenhal biedt al jaren onderdak aan een groot aantal sportverenigingen en leent zich perfect voor de meest uiteenlopende sporten. In de gezellige horeca staan we voor, tijdens of na je sportieve activiteiten graag voor je klaar met een hapje en een drankje.
 

Sporthal 
Frankenhal Goirle beschikt over een compleet ingerichte sporthal van 25,7x43 meter welke door middel van schermen in drie delen kan worden opgesplitst van elk 25,7x14,3 meter. De sporthal leent zich perfect voor zaalvoetbal, volleybal, korfbal, basketbal, badminton, zaalhockey en turnen. Er zijn diverse sportattributen aanwezig die ondersteuning bieden bij uiteenlopende sporten.

Horeca
In de horeca staan we graag voor je klaar met koffie, sportdrankjes en lekkere broodjes. De horeca biedt tevens de mogelijkheid voor het organiseren van borrels, familiedagen en bedrijfsuitjes. Kies voor een arrangement waarbij je sportieve activiteiten in de sporthal combineert met de gezelligheid van de horeca of de feestzaal. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.

Feestzaal 
Een uniek gedeelte van de Frankenhal is de feestzaal. Met zijn sfeervolle inrichting en bar is deze zaal ideaal voor o.a. besloten feesten.
 

  • Sfeervolle feestzaal
  • Ruime sporthal
  • Feesten en partijen
  • Gratis parkeren

Contact

Frankenhal

Frankische Driehoek 4, 5052 BL Goirle

Open in Google maps

Telefoonnummer 06 40867565

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport