Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Afbeelding Oefenuur

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Bowlen

Leuk om met vrienden of familie te doen of tijdens een kinderfeestje
Afbeelding Bowlen

Rooster & openingstijden

Lokale berichten

Over de locatie

Sport- en Recreatiecentrum ’t Gastland beschikt over een wedstrijdbad met duikplank en een instructiebad. Daarnaast is er een moderne horeca aanwezig waar we graag voor je klaarstaan met een heerlijke kop koffie. De zes bowlingbanen bieden o.a. mogelijkheden voor de leukste kinderfeestjes!

Zwembad

Het wedstrijdbad, gelegen in Rhenen, heeft een afmeting van 25x14 meter en een variërende diepte van 1.20 meter tot 3.10 meter. Bij het diepste gedeelte van het zwembad is een duikplank aanwezig. De gemiddelde watertemperatuur van het wedstrijdbad is 28°C. Ook worden hier zwemlessen gegeven.

Daarnaast is er een instructiebad aanwezig met een afmeting van 12x8 meter met een variërende diepte van 0.45 meter tot 1.20 meter. Het is verboden om in dit bad te duiken. Met een gemiddelde watertemperatuur van 31°C is het zeer aangenaam om hier te zwemmen. Het instructiebad wordt middels een vijf meter breed perron gescheiden van het wedstrijdbad.

Fitness

Werken aan je conditie, je spieren verstreken of je figuur verbeteren? Bij onze Health Club kun je terecht voor cardio- en krachtoefeningen. Daarnaast maken leden gratis gebruik van o.a. het zwembad.

Wil je individueel trainen op een moment dat het jou uitkomt? Dat kan! In onze fitnessruimte kun je zelfstandig trainen.

Leden maken (afhankelijk van het abonnement) gratis gebruik van:

 • Fitness (cardio en kracht)
 • Zwembad (inclusief Aqua'Groepslessen)
 • Sauna
 • Fit Out trainingsschema's
Bowlen

De zes aanwezige bowlingbanen staan garant voor de leukste kinderfeestjes! Daarnaast is het een gezellig uitje voor het hele gezin. Geniet van onze uitgebreide arrangementen en maak er een sfeervolle middag of avond van!

Horeca

De horeca van ’t Gastland bevindt zich aan de voorkant van de locatie met een mooi, open zicht naar buiten. Het is een toegankelijke en gezellige plek waar je onder het genot van een hapje en drankje heerlijk kan ontspannen.

 

 • Veelzijdig recreatiecentrum
 • Fitness- en Aqua'Groepslessen
 • Sauna
 • Glow Bowling
 • Moderne horeca
 • Ruime parkeergelegenheid
 • Gratis parkeren
 • 10 minuten lopen vanaf de bushalte

Contact

't Gastland

Groeneweg 58, 3911 PG Rhenen

Open in Google maps

Telefoonnummer 031-7614633

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport