Samen naar de Liz & Wes Spetterles!

Voorbeeld

De leukste lessen voor de allerkleinsten https://www.youtube.com/watch?v=rTHw0nU4uXk in Sportcentrum Groene woud in Kapelle!

Tijdens de Liz & Wes Spetterles worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes stap voor stap vertrouwd gemaakt met water en zetten ze de eerste stappen in het watervrij worden. Samen met papa, mama, opa of oma spetteren, zingen en drijven in het ondiepe warme water is voor ieder kind een feest!
Gedurende de lessen wordt er een belevingswereld voor de kinderen gecreëerd. Samen met Liz & Wes en hun vriendjes beleven zij de eerste stappen in en om het water. Bij de eerste les ontvang je een Muziekdoos en gedurende het lesprogramma krijg je Liz & Wes boekjes met allerlei informatie, spelletjes en voorleesverhaaltjes voor je kindje. Gaandeweg kunnen in de Spetterlessen certificaten en washandjes worden verdiend, zo worden kinderen beloond als ze steeds meer zelf durven in het water. Als de kinderen oud genoeg zijn kunnen zij direct GRATIS doorstromen naar de reguliere zwemles. Dan gaan ze op onderwateravontuur met Zed en Sop, de grote broer en zus van Liz & Wes.

• Liz & Wes Spetterles is geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar • Onder begeleiding van een gediplomeerd zweminstructeur • Stimuleren van motoriek, coördinatie en ademhaling • Bevorderen van de instroom naar reguliere zwemles

Als de kinderen oud genoeg zijn kunnen zij direct GRATIS doorstromen naar de reguliere zwemles. Dan gaan ze op onderwateravontuur met Zed en Sop, de grote broer en zus van Liz & Wes!

Lestijden:
Maandag 09.00 - 09.30 uur 3 maanden - lopend (09.30-09.45u gezellig samenzijn onder het genot van een gratis kopje koffie!)
Maandag 09.30 - 10.15 uur lopend - ± 3 jaar
Maandag 10.15 - 11.00 uur 3 jaar - 4 jaar