Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Sport twee maanden gratis, inclusief FlexService!
Kies voor jezelf en kom in beweging.

Sport twee maanden gratis, inclusief FlexService!

Schrijf je nu in voor een 12 of 24 maanden abonnement en profiteer! Meer informatie over deze aanbieding vind je op deze pagina.

Inschrijven

Aanbod & prijzen

Jeugdfitness

Maak onder leiding van gediplomeerde instructeurs kennis met fitness!
Afbeelding Jeugdfitness

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Over de locatie

Sport- en Recreatiecentrum ’t Gastland beschikt over een wedstrijdbad met duikplank en een instructiebad. Daarnaast is er een moderne horeca aanwezig waar we graag voor je klaarstaan met een heerlijke kop koffie. De zes bowlingbanen bieden o.a. mogelijkheden voor de leukste kinderfeestjes!

Fitness

Werken aan je conditie, je spieren verstreken of je figuur verbeteren? Bij onze Health Club kun je terecht voor cardio- en krachtoefeningen. Daarnaast maken leden gratis gebruik van o.a. het zwembad.

Wil je individueel trainen op een moment dat het jou uitkomt? Dat kan! In onze fitnessruimte kun je zelfstandig trainen.

Leden maken (afhankelijk van het abonnement) gratis gebruik van:

  • Fitness (cardio en kracht)
  • Zwembad (inclusief Aqua'Groepslessen)
  • Sauna
  • Fit Out trainingsschema's
Horeca

De horeca van ’t Gastland bevindt zich aan de voorkant van de locatie met een mooi, open zicht naar buiten. Het is een toegankelijke en gezellige plek waar je onder het genot van een hapje en drankje heerlijk kan ontspannen.

Zwembad

Het wedstrijdbad, gelegen in Rhenen, heeft een afmeting van 25x14 meter en een variërende diepte van 1.20 meter tot 3.10 meter. Bij het diepste gedeelte van het zwembad is een duikplank aanwezig. De gemiddelde watertemperatuur van het wedstrijdbad is 28°C. Ook worden hier zwemlessen gegeven.

Daarnaast is er een instructiebad aanwezig met een afmeting van 12x8 meter met een variërende diepte van 0.45 meter tot 1.20 meter. Het is verboden om in dit bad te duiken. Met een gemiddelde watertemperatuur van 31°C is het zeer aangenaam om hier te zwemmen. Het instructiebad wordt middels een vijf meter breed perron gescheiden van het wedstrijdbad.

  • Veelzijdig recreatiecentrum
  • Fitness- en Aqua'Groepslessen
  • Sauna
  • Gratis parkeren
  • 10 minuten lopen vanaf de bushalte

Contact

Health Club Rhenen

Groeneweg 58, 3911 PG Rhenen

Open in Google maps

Telefoonnummer 031-7614633

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport