Sauna/wellness toegankelijker

Voorbeeld

Sauna/wellness toegankelijker voor een breder publiek

Vanaf 1 april 2018 zal het naakt recreëren worden beperkt tot de dinsdagochtend en vrijdagochtend van 10:00 uur tot 12:30 uur.

De reden hiervoor is dat wij de sauna/wellness toegankelijker willen maken voor een breder publiek. Het huidige imago van de sauna/wellness waar uitsluitend naakt gerecreëerd kan worden past niet meer in het imago van Sportboulevard De Engh.

Sportboulevard de Engh staat bekend als kindvriendelijke locatie met een gastgerichte benadering richting de bezoekers, de sauna/wellness is hiervan nu een uitzondering en dat gaat veranderen.

Wij begrijpen als geen ander dat dit een ingrijpende verandering is en hebben er daarom voor gekozen om het naakt recreëren niet volledig af te schaffen, maar te beperken.

Op dinsdagochtend en vrijdagochtend kan er van 10:00 uur - 12:30 uur naakt gerecreëerd worden in de sauna/wellness.
Tussen 12:30 uur - 13:00 uur vinden er schoonmaakwerkzaamheden plaats en om 13:00 uur is de ruimte gekleed toegankelijk voor iedereen (16+).

De openingstijden blijven ongewijzigd en je kunt nog steeds de hele dag gebruik blijven maken van de faciliteiten.

De kleedkamer in de sauna is nog steeds gezamenlijk, maar je mag ook omkleden bij de kleedhokjes in het zwembad voor je privacy, dit om het voor iedereen toegankelijker te maken.

Heeft u nog vragen dan helpen wij graag.

Team Sportboulevard de Engh