Cursus Aqua’Slank 2022

Cursus Aqua’Slank 2022

Ga jij ook de uitdaging aan?

Start in januari 2022 met de cursus Aqua’Slank!

Bij minimaal 8 personen start de cursus Aqua’Slank in januari 2022 in het zwembad De Veluwehal.

 

Cursus Aqua’Slank

In de cursus Aqua’Slank werk je 12 weken aan je Body om op een verantwoorde manier af te vallen en fit(ter) te worden. De cursus vindt plaats in zwembad De Veluwehal in Barneveld. Je wordt wekelijks begeleid door een officiële Gewichts- & Bewegingsconsulent Ellen Bogaerts. Zij is aangesloten bij de Beroepsverenging Gewichtsconsulenten Nederland. Hierdoor krijg je een (gedeelte) van de kosten vergoed door je zorgverzekeraar. Dit heeft GEEN invloed op je eigen risico. In combinatie met 12 weken onder begeleiding onbeperkt aquasporten en banenzwemmen.

 

Voor wie is de cursus Aqua’Slank?

• Voor iedereen die in zichzelf investeert voor het leven

• Voor iedereen die toe is aan een andere leefstijl

• Voor iedereen die wil afvallen

• Voor iedereen die “SLIM” wil leren eten

• Voor iedereen die aan zijn/haar conditie wil werken

• Voor personen vanaf 18 jaar

• Voor iedereen die voedingslessen wil volgen in een kleine groep (min. 8 - max. 12 pers.)

 

Gezond en sportief afvallen in 12 weken!

De cursus Aqua’Slank start bij minimaal 8 personen op woensdag 12 januari 2022 (19.15 – 20.00 uur). Daarna kan je meteen door naar Aqua Aerobics om 20.15 uur. Prijs is iets meer dan € 33,-- per week / € 398,-- p.p. (minus vergoeding zorgverzekeraar)

 

Hoe werkt Aqua’Slank?

In 12 weken krijg je wekelijks voedingsadvies en begeleiding in je leefstijl. Daarnaast kan je onbeperkt deelnemen aan de Aquasporten en banenzwemmen in zwembad De Veluwehal.

 

Meer bewegen door te zwemmen

Alle Aquasporten en banenzwemmen worden verzorgd door een gediplomeerde zweminstructeur. Bij sommige activiteiten word je ondersteund door muziek en gestimuleerd om het tempo hoog te houden.

 

Wat doet de Gewichts-& Bewegingsconsulent?

Voor aanvang van de cursus krijg je een intakeformulier. Hierin stellen we samen je persoonlijke doelen op. De BGN Gewichtsconsulent begeleidt mensen met gewichtsproblemen volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. Bij de cursus Aqua’Slank draait het om een gezonde leefstijl en een slimme keuze in je voeding. Op deze manier is het haalbaar om in 12 weken vijf tot tien kilo af te vallen met blijvend resultaat! Je wordt wekelijks gewogen op een uitgebreide Body Composition Analyzer (+ uitgeprinte analyse). Dit geeft inzicht in je vetpercentage, spiermassa, Body Mass Index, Basale Metabolisme Rating (BMR) en je metabolische leeftijd (‘echte leeftijd’). Wekelijks zijn er voedingslessen waarin verschillende onderwerpen worden besproken. Door de professionele begeleiding is het haalbaar je persoonlijke doelen te bereiken. Je leert je eetgewoonten aan te passen in je dagelijkse leven in combinatie met onbeperkt zwemmen.

 

De voordelen van trainen in het water

Bij het bewegen in het water is de belasting voor je gewrichten en spieren minimaal. Trainen in het water verbetert je conditie en geeft een optimale verbranding van calorieën (hierdoor val je af)! Je ervaart dat je van bewegen (in het water) meer energie krijgt en je fitter voelt.

 

“De combinatie van voedingsadvies en sporten maakt dit programma tot een SUCCES!”

 

Ben je ook enthousiast en ga je de uitdaging aan?

Meer informatie en/of aanmelding kan via: info@ellenbogaerts.nl of 06-31687297.

 

Voor je eigen vergoeding via je ziektekostenverzekering kijk op de website: https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering

Contact

De Heuvelrand

Roelenengweg 41, 3781 BA Voorthuizen

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0342-847140

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.